TY CH O D Í Š S M A L F O Y E M ??!

738 15 0
                                    

Další den
Pohled Draca

Ráno jsem se vzbudil, a první co jsem udělal bylo, že jsem šel k zrcadlu. Podíval jsem se na sebe, a první čeho jsem si všiml, bylo že jsem měl ve slepených vlasech, které jsem si včera neumyl mech.. Ihned se mi vybavilo všechno co se dělo včera večer.. Smál jsem se do zrcadla jak krypl, až se na mě Goil koukal jak na blbečka..

*Na obědě*

Sedl jsem si ke Zmijozelskému stolu, a sledoval lidi co přichází do síně.. Většinou nikdo známý, avšak potom vyšla naše 'oblíbená' crew a to: Potter Weasly a Weaslyová..
Rychle jsem odtrhl pohled, avšak mi přišlo divné, že s nimi nebyla Hermiona, pořád ji mám celkem rád, ale na to pravě není čas myslet, protože do síně se řítí dívka s dvěmi zapletenými copy, které díky jejím bílím zářícím vlasům nikdo nepřehlédne, s černými širokými brýlemi na čtení, které si od posledního pohovoru se Snapem nestihla sundat.. A se zeleno-černými šaty se znakem hada na levé straně u srdce.. Celá síň se na ní alespoň jednou podívá..

V síni bylo ticho ale když už se Adel ke mě blížila takk..
,,Ado?? Tak ty chodíš s Malfoyem jooo? Užili jste si včera líbačku a možná i něco víc? A nebo si jen  levná holka co neodolala jeho trikům??"

Tento hlas jsem poznal hned.. Ginny Weasleyová.. Ta kráva pitomá!! Nejen že si celá škola myslí že s Adou chodím, ale taky Adu urazila! A to ať si mě nepřeje.

Adelite I just want you [Draco Malfoy] (15+) [POZASTAVENO] Kde žijí příběhy. Začni objevovat