S H A D O W

985 20 1
                                    

*Pohled Adelite*

Po týdnu

Uplynul týden v Bradavicích a zatím se mi tady ohromě líbí. Dnes mám narozeniny, a přijedou rodiče s překvapením, jsem zvědavá co to bude.

Sotva jsem se vzbudila a šla do společenky, okamžitě se na mě všichni nahrnuli a začali mi přát a dávat drobné dárky. Co mě ale překvapilo, popřál mi Blaise i Draco.. Možná jsem divná, ale Nenávidím Malfoye, je až moc nafoukaný.

Po obědě jsme měli volno a já šla před hrad čekat na rodiče. Když dorazili, obejmula jsem je a šli jsme se projít do prasinek. ,,Zlatíčko.. Tak co?" Zeptala se mamka. ,,Je to tady vážně super mami." Odpověděla jsem a usmála se. ,,Máme pro tebe dárek Adel." Řekl otec. ,,Ano, ale musíme se přemístit k tobě na pokoj." Řekla mamka a už mi podávala ruku. Během sekundy jsme stáli uprostřed mého pokoje.

Mamka došla k nějaké krabici, která byla přikrytá. Sundala z ní tu deku a naznačila mi ať to otevřu. Šla jsem blíže a nakoukla do krabice. Ihned se mi ukápla slza. ,,Panebože mami, Tati, děkujů vám." vykřikla jsem a obejmula jsem rodiče. Po tváři mi stékalo moře slz... Vždy jsem si přála vlka. ,,Adel, toto je Vlk bílý, až bude starší, tak bude mít stejnou barvu srsti jako máš ty vlasy." řekl Otec a já ho jestě více stiskla. ,,Adél. My už musíme jít, nemáme moc času. Papa." Řekla mamka a během vteřiny byli pryč.

Najednou někdo zaklepal na dveře. ,,Dále!" zařvala jsem. U Merlina! Ve dveřích stál Malfoy! ,,Ty jsi plakala?" Zeptal se mile. ,,J-jo." odpověděla jsem.
,,A co se stalo?" zase se ptal. Nic jsem neříkala a jen úkazala na krabici. Malfoy šel k ní a nahlédl do ní. ,,Ten je tvůj?" Zeptal se a vytahoval ho z krabice. ,,Ano, je krásnej, za pár měsíců bude mít barvu jako já vlasy.. No a vlastně i jako tvoje vlasy." Řekla jsem a usmála se, protože Malfoy držel to štěnátko a hrál si s ním.

Za ten týden, co sem chodím jsem Malfoye nikdy neviděla chovat se takhle. Byl jako vyměněný.

Došla jsem k němu a vzala si štěně. ,,Jak se bude jmenovat?" zeptal se Malfoy. ,,Nevím.. Možná.. Líbilo se by se mi Shadow." Řekla jsem a usmála se. ,,To je krásné jméno. Ale já už musím, ahoj." Řekl a odešel. ,,Pa. Ne. Bo. Že.
co se to k sakru děje?" zeptala jsem se sama sebe a sedla si se Shadowem na postel.

Připravila jsem mu pelíšek a mističky a dala mu najíst.

Taak je tady další díl :) toto je kratší díl pouze o štěnátku.
Kája :) <3

SHADOW:

Adelite I just want you [Draco Malfoy] (15+) [POZASTAVENO] Kde žijí příběhy. Začni objevovat