C O T O ? ?

1.2K 35 3
                                    

A v tu chvíly se začalo dít něco divného.. Stál jsem před zrcadlem s rozepnutou košilí, a najednou jako by se dostavil ten pocit přemisťování. Takové to jak se všechno okolo točí a nic nevidíš. Vyndal jsem hůlku a zakřičel: ,,Expecto, Patronum!!! ''
Nevím proč zrovna toto kouzlo, ale napadlo mě jako první.

Přesně v ten moment co jsem to zakřičel, jsem se ocitl ve své posteli. Rychle jsem si sedl a všiml si, že jsem ještě ve svém pižamu.
,,Panebože co se to děje?'' Křikl jsem.
,,No Draco, konečně jsi se vzbudil.. Docela mě vystrašilo když jsi ze spaní řval 'Hermiono prosím dodělej to' a nebo 'Tonino nedělej to'." Řekl Blaise.

Jen jsem seděl a koukal s otevřenou pusou. ,,Takže to byl jenom sen.. Nechápu jak jsem se ve snu chtěl vyspat s Grangerovou!'' Řekl jsem si v duchu.
,,No nic Draco, jdu na večeři." Řekl Blaise a konečně odešel z mého pokoje.

Vztal jsem z postele a šel k mému zrcadlu. ,,Před pár minutami jsem tady takhle stál akorát s rozepnutou košilí.." Řekl jsem tiše a smířil se s tím že to byl jen sen. Ale na druhou stranu jsem za to rád, protože ten incident s Tonislavou se nestal.

Právě je něco po deváté a Blaise se vrátil z večeře. ,,Draco? Jdeš s námi do společenky?" Zeptal se. ,,N-no, asi ne, musím něco zařídit." Řekl jsem.

Jakmile se Blaise vytratil, vyrazil jsem do knihovny. Vlezl jsem tam a nikdo tam nebyl. ,,Hermiona tady musí být.. To není možný že by tady nebyla." zašeptal jsem a uletěl mi úšklebek.

Šel jsem dál chodbou a přišel jsem k nějaké tabuli, bylo na ní: " Knihovna s omezeným přístupen. Vchod možný pouze s povolením učitele, které ukážete na recepci." v duchu jsem se zasmál a šel dál. Nesvítilo se tam, bylo tam doslova temno.

Přes jeden regál knih jsem uviděl světlo. Šel jsem tam a byla tam ona. Ta šprtka Grangerová kterou tak moc nenávidim. ,,Takže Grangerová chodí potají do omezeného přístupu jo?" zakřičel jsem potichu. ,,Malfoyi?! Co tady děláš k sakru!" Vyjekla. ,,Já myslel že jsi slušňačka a né že tady chodíš potají bez povolení." Řekl jsem. ,,Jak víš že nemam povolení?!" Zaječela. ,,Slyšel jsem jak tě Snape odpálkoval." řekl jsem a utekl mi úsklebek. ,,Notak dotoho, jdi říct Snapovi že jsem byla v omezeném přístupu, na nic jiného nemáš!" řekla klidně. ,,Ne, neřeknu to na tebe, pokud mi pomůžeš s referátem na ty ohavné škrkny které ani neexistujou." Řekl jsem a ona se zamračila.

Otočil jsem se na 'podpatku' a odešek z knihovny.

Ahoj:) omlouvám se že tento díl byl krátký.. Ale neměla jsem moč čas a ani chuť psát dnes delší kapitolu :) budu moc ráda za hvězdu nebo komentář! :) Vaše Kája.

Adelite I just want you [Draco Malfoy] (15+) [POZASTAVENO] Kde žijí příběhy. Začni objevovat