P R I N C Z M I J O Z E L U ??

1.1K 18 0
                                    

Pohled Adelite

Když Brumbál dohovořil, objevilo se na stole jídlo. Já moc hlad neměla tak jsem si dala jenom nějaký jogurt. ,,Ahoj, ty jsi Adelite že?" ozval se za mnou pištívý hlas. ,,Jojo, to jsem já" řekla jsem a usmála se. ,,Ahoj, já jsem Pansy, všechno ti tady vysvětlím a ze vším ti pomůžu." Navrhla Pansy. ,,Jojo, to budeš hodná, moc to tady neznám." Řekla jsem a usmála se. ,,Tak půjdem? Koukám že jsi dojedla." Zeptala se. ,,Jojo, půjdem." Řekla jsem a vztala od stolu.
.
.
.
Šly jsme po chodbě, a potom dolů ze schodů.. Asi do sklepa.. Líbilo se mi jak je tady 'temno'. Pansy mě zavedla nejdříve na kolej, kde už jsem sice byla, ale přemisťovadlem. ,,Líbí se ti tady?" Zeptala se Pansy. ,,Jojo, zatím je to super, jsem ráda že jsem ve Zmijozelu." Řekla jsem a máchala při tom rukama. ,, Aha, a chceš se podívat do společenky?" Zeptala se Pansy a já jen kývla.
.
.
Do společenky jsme jen seběhly schody. Jakmile jsem vešla, můj pohled zůstal na jednom pohledném bloňďákovi, no.. I když měl spíše bílé vlasy jako já. ,,Tohle je Draco.. Draco Malfoy, je naprosto úžasnej, jak vidíš.. Všechny holky ho tady chtějí. Je to takový Zmijozelský princ." Zašeptala mi Pansy. ,,Hmmm, tak Zmijozelský princ jo? Ale není k zahození." řekla jsem si v duchu a culila se. ,,Proč se culíš?" Zeptala se Pansy. ,,No.. Jen jsem se zamyslela." Řekla jsem a začali jsem se obě smát.

*Pohled Draca*

Když jsem večer řešil s Crabem a Goilem taktiku na zítřejší famfrpál, přišla do společenky ta nová holka, ta Adelite(ten komu to nedošlo, tak se to nečte adelajda ani adelit ale Adelajt. Pozn. Autorky)

Sedla si s Pansy na zelený gauč a něco si šuškali, vsadím svoje ego že se bavili o mě.

No.. Nebudu lhát ale ta Masonová je fakt kus. A ty vlasy? Ta se bude Tátovi vážně líbit..

Od přemýšlení mě vytrhl až přicházející Blaise, ktery se mnou chtěl taky pořešit zítřejší famfrpál.

Když jsme se nějak domluvili na taktice, prišlo na řadu povídání. ,,Hele, Brumbál zavedl nová pravidla, chytači budou od příštího měsíce dva." Řekl Blaise. ,,Cože? A koho tam asi dáme?" zeptal jsem se. ,,no.. Napadlo mě.. Že by jsme se mohli podívat jak létá Masonová.. Rád bych jí přibral do týmu." Řekl Blaise a já se jen zasmál. ,,Holky jsou k ničemu Blaisi." Odpověděl jsem. ,,Jak myslíš. Řekl Blaise a odešel na kolej.

Já ještě chvíly jsem přemýšlel, a potom šel taky spát.

Ahoj ;) omlouvám se že tato kapitola je o ničem, ale potřebova jsem trochu posunout děj :) klárka

Adelite I just want you [Draco Malfoy] (15+) [POZASTAVENO] Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum