Š K O L N Í T R E S T (trochu žhavější)

1.2K 19 1
                                    

*ráno*
Pohled Draca

Vzbudil jsem se celkem brzy, protože Goil hrozně moc chrápal. Neda se s ním spát.. Chtěl bych k Adelite.. Snad víte co tím myslím..

Při téhle myšlence jsem se musel zasmát. Nikdy mě nenapadlo že potkám někoho jako je Ada.. Taková ďáblice, rebelka a já nevím co všechno se v ní ještě skrývá. No nic.. Asi půjdu do společenky.

Seběhl jsem schody a posadil se na zelený gauč. Vzal jsem do ruky kousek pergamentu a na něj napsal:
Milá Herm. Je mi to moc líto, ale my dva spolu být nemůžeme. Otec by zabil.. A zabil by i tebe, a nebo minimálně by se ti snažil zničit život. se nemůžeme milovat, Pa. Ps. Prosím nechoď za mnou, jsem rozhodnutý. Draco.

Pergament jsem dal mé sově aby to donesla Hermioně a už jen čekal na Adu.

Po pár minutách jsem ji konečně viděl přicházet. Měla na sobě bílou košili a zelenou kravatu.. Vypadala tak slusně a zároveň tak rošťácky..

,,Ahoj Adel." řekl jsem a objal ji.
,,Ahoj Dráčku." řekla a obětí mi opětovala.
,, Těšíš se na lektvary?"  Zeptala se Ada ale trochu sklesle.
,,Né.. sice mě má Snape rád, ale hodiny s ním nenávidím." odpověděl jsem a posadil se na pohovku.

Asi dvacet minut jsme si takhle povídali a pak přišla na řadu snídaně.
 

Pohled Adelit

Vešli jsme za ruce, a sedli si na kraj stolu Zmijozelu, kde nikdo nebyl. Po chvilce se před námi objevilo jídlo a mi začali jíst. Nabrala jsem si jen nějakou zeleninu. Neměla jsem hlad. Draco na tom byl podobně. A jak jinak zlikvidovat jídlo než ho po někom házet? Draco vzal do ruky koláček a hodil ho po Pansy. Pansy měla svůj 'upravený'obličej celý od máku, a chvilku jsem měla pocit že Draco její výhružky nepřežije..

Nechtěla jsem zůstat pozadu, tak jsem vzala hůlku, řekla kouzlo a z mističky vylevitovala marmiláda. Jakmile byla dost vysoko, hůlkou jsem švihla, a marmiláda přistála Blaisemu na obličeji. Takhle to trvalo asi ještě pár minut.. Házeli jsme po sobě s Dracem jídlo, a vsichni ostatní na nás jen divně koukali.. ,,Pane Malfoyi, Slečno Masonová. Jak se opovažujete takhle se chovat k jídlu, které někdo udělá?" Řekl tím temným hlasem Snape.
,,Ehm.. Omlouváme se pane profesore.." odpověděla jsem.
,,Po obědě se dostavte ke mě do kabinetu." Řekl Snape a zmizel.

,,Draco, ty jsi fakt kretén." řekla jsem a oba jsme se začali smát.
,,No.. Školní tresty nejsou až tak špatný.." Řekl a šibalsky se na mě usmál.
.
.
.

Na hodině lektvarů se nic nedělo.. Snape posadil Draca do první lavice, a mě co nejdále od něj. Chvilkama to i vypadá, že požáda Brumbála o změnu koleje jednoho z nás. ,,To udělat nemůžete." Řekla jsem a usmála se, protože jsem si tím byla naprosto jistá. Jen se na mě podíval a chtěl něco říct, ale vyrušilo ho zvonění.
.
.
.
Pohled Draca.

Už jsem vyrazil za Snapem a myslel si že tam Ada už bude. ,,Dobrý den Pane Malfoyi, kde máte slečnu Masonovou?" Zeptal se udiveně.
,,Nevím, asi přijde později, musela si něco zařídit." Ano.. Toto byla první odpověď co mě napadla.
,, Dobrá, tak pojďte za mnou." řekl a já se rozešel za ním.

Došli jsme ke skladu věcí na lektvary. ,,Tady to bude uklizené, a všechny lahvičky budou oprášené." Řekl Snape a nechal mě tam.

Rozhlédl jsem se kolem, a uviděl dveře. Šel jsem dovnitř a byla to obyčejná bílá, čistá, sterilní místnost. ,,Tady by se dalo dělat hodně věcí." zamumlal jsem si a pomyslel na Adel.
,,Jakotřeba?'' řekla osoba za mnou.
,,Proč jsi přišla pozdě Adel?" zeptal jsem se a zůstal k ní zády. Ona mě jen obešla a podívala se mi do očí. ,,Jen tak." řekla a spojila naše rty. Líbali jsme se nějakou dobu, a potom jsem ji přirazil ke zdi. Malinko vzdychla, ale líbat mě nepřestala. Když jsme se odlepili, začal jsem ji pomalu rozepínat knoflíčky od košile a ona mi zatím dělala cucflek na krku.

Posadil jsem ji na jednu z polic, a už ji chtěl sundat tu košili....
,,Ale.. Copak to tu vidím?" samozdřejmě že Snape..  Adelite si rychle zapínala košili. Oba dva jsme mlčeli. ,,Koukám, že jsem to zastavil v tom nejlepšim." řekl Snape a uletěl mu úšklebek. ,,Myslím že paní Masonová může jít." Řekl a ukázal na dveře. Adel odešla..

,,Draco, nesmíš se s ní zbližovat.. Ty se staneš smrtijedem, a budeš ji muset opustit.. Ukonči to včas." Řekl Snape. Já se na něj jen zle podíval a místnost opustil.

Další kapitola!! Snad se vám líbí když je to takhle trochu vášnivější :D kája

Adelite I just want you [Draco Malfoy] (15+) [POZASTAVENO] Kde žijí příběhy. Začni objevovat