N O V Á H O L K A ...

1.2K 24 0
                                    

Uběhly 3 měsíce od toho živého snu.. Pořád více se mi líbí Grangerová.. Mysl říká že jí nenávidím.. A Srdce říký že ji miluji. Ale od kdy se Malfoyovi řídí srdcem? Takže co z toho výplývá? Že ji nemiluji.. Ano, nenávidím ji.

,,Draco vztávej! Zaspal si, musíme na snídani." Snažil se mě budit Blaise. ,,No joo, nech mě." zamumlal jsem do polštáře a Blaise ze mě stáhnul peřinu. ,,Co ti je? Se ti zdálo o Voldym v podprsence nebo co?!" Řekl se smíchem v hlase Blaise. Potom jsme se asi dalších deset minut smáli, a nakoneč šli na snídani.

Hned jak jsme vešli, tak můj pohled zůstal na Nebelvírském stolu.. Dnes jí to obzvlášť slušelo. Jelikož se dnes neučíme, neměli jsme uniformy. Herm.. Grangerová na sobě měla uplé černé džíny, šedou mikynu a přes to džísku. A ty vlasy?! Zapletený cop ji fakt sluší.. Hlavně když je rozcuchaná a má pár pramenů vypadlých.

,,Hej Draco!" Mluvila na mě Pansy a mávala mi rukou před obličejem. ,,Co chceš Pansy?" Řekl jsem nepříjemně. ,,Dnes Brumbál přijal novou žákyni. Za měsíc nastupuje." Řekla Pansy a myslela si že mě to bude zajímat. ,,A to mi říkáš jako proč?" Řekl jsem nepříjemně. Pansy se jen zamračila a šla si sednout vedle Kariny.

Nevím proč ale nad tou holkou co má přijít jsem přemýšlel celkem dlouho.. A to jsem ji ani neviděl.. Nevím co mi zase je.

*pohled Adelite* (Adelite viz. foto nahoře)

Z Krásnohůlek mě vyhodili, kvůly použití zaklínadla na učitele.. Ten učitel sice nepřežil moje zaklínadlo, ale kdybych se nebránila tak nepřežiju já. Fakt jsem na tu debilní ředitelku naštvaná.

,,Její učitel mě málem znásilní, já se jen bráním, a ona mě vyhodí?" mumlala jsem si pro sebe když jsem ležela v pokoji. ,,Ale kam teď na školu? Chci dostudovat..

Nenapadlo mě nic lepšího, než napsat do třech různých škol.
1. Jsem napsa do Valdorů, ti mojí zprávu po pár sekundách smazali.
2. Škola byly Přesličky. Napsala jsem zprávu a nezbylo mi nic jiného než čekat.
No a třetí škola byly Bradavice.. Už jsme tam byly jednou na turnaji, ale hned ten samý den jsem musela odjet domů, kvůly rodinným důvodům.. Takže jsem se neseznámila. Napsala jsem zprávu a už jen čekala.

Po dvou dnech odepsaly přesličky: ,,Ahoj Adelite, je nám moc líto ale momentálně je u nás plno, zkus jinou školu. " jen co jsem to přečetla jsem zabořila hlavu do polštáře.

V téhle poloze jsem ležela asi dvě hodiny, a potom mě vyrušil klepot na okno, byla to sova, vzala jsem si dopis a pohladila sovu. ,,Milá Adelite, moc rádi tě na školu přijmeme. Zrovna nám vypadlo pár studentů, tak je tady pro tebe místo. Ještě se domluvíme na termínu.
Albus Brumbál."

Ahooj :) tak je tady druhý díl za den :D když se budu nudit ještě večer, tak vyjde ještě jeden díl. Nevím co se mnou je, ale nějak ten děj měním často, snad vás to baví :D Kája

Adelite I just want you [Draco Malfoy] (15+) [POZASTAVENO] Kde žijí příběhy. Začni objevovat