J S E M T O A L E CH U D Á K..

1.5K 32 4
                                    

Probral jsem se v knihovně, kde nikdo nebyl. ,,néé... Řekni mi že to není pravda..'' začal jsem panikařit. ,,Já se jí vážně pokusil... Nó prostě too...'' řekl jsem a chytil se za hlavu. ,,Co si o mě teď pomyslí..'' zamumlal jsem.

Trochu jsem se oklepal a vyrazil do mojí ložnice, kterou sdílím s Blaisem. ,,Kde si byl celou noc?'' Zeptal se Blaise. ,,Nó.. Usnul jsem v knihovně.'' řekl jsem nervózně.
,,Takže ona ti dala?'' Zeptal se Blaise nedočkavě. ,,Né.. Nedala, ale vyprovokovala mě.'' řekl jsem a zklopil jsem výraz. ,,Aha, a co...'' ani jsem nenechal Blaiseho domluvit a řekl jsem: ,,Hele Blaise, promiň ale musím si něco zařídt.'' Řekl jsem a vytratil se z místnosti.

Šel jsem po chodbě a v chodbě potkal Snapa. ,,Dobrý den pane Malfoyi, nechcete mi vysvětlit co se to včero dělo v knihovně? Byl za mnou Filch. Řekl Snape tím temným hlasem. ,,Ehm.. No.. K ničemu nedošlo, jen líbání.'' Řekl jsem z části pravdivě a z části jsem lhal. ,,Aha, budu si vás muset ohlídat.'' Řekl snape a zmizel z chodby. Chytl jsem se za hlavu a opřel se o zeď.

,,Malfoyi?'' Ozvalo se a já okamžitě poznal o koho jde.. Grangerová.. ,,Co je?'' řekl jsem nemile. ,,Nó, jen jsem se chtěla vyjádřit k tomu včerejšku...'' Nenechal jsem ji domluvit a skočil jsem si do řeči. ,,Přišla jsi se mi omluvit?'' Řekl jsem a zatvářil se 'sexy', ,,Cože? Děláš si srandu Malfoyi?'' řekla drze. Jen jsem se na ni podíval a vytratil se jí z dohledu, šel jsem do jídelny na snídani.
.
.
.
.
Podíval jsem směre ke stolu Nebelvíru a když jsem viděl tu weaslyovou, naskočila mi husina.. Měla jen mini kraťásky, ze které jí koukal kousíček z její pevné prdelky, a šedé tílko, které odkrývalo z části její prsa. Okamžitě jsem si zkousl red. ,,Malfoyi, co ti je?'' Zaskočila mě Pansy. Jen jsem se na ni zle podíval a šel na chodbu, kudy měla jít i Weaslyová. Čekal jsem asi 2 minuty a najednou...

Slyšel jsem chůzy, joo, konečně přichází. Rychle jsem si upravil vlasy a bez jakého koliv rozhlídnutí jsem skočil před tu osobu a zakřičel jsem.'' Vím co chceš zlato, pojď se mnou na můj pokoj'' řekl jsem takovím tím sexy hlasem a zkoul si red.

Když jsem otevřel oči, málem jsem dostal infarkt. Předemnou stála Tonislava.. Ta tlustá odporná holka co má lupenku, svrab a všechny takovéto nemoci. Našpulila ty její doslova plesnivé rty a zatáhla mě do nejbližší učebny kterou viděla..

,,Né jen to ne.'' zašeptal jsem a na nic se nezmohl, jelikoz Tonislava má pětkrát větší sílu než já.

Vzala do ruky svoji zkomenou hůlku, která byla ještě k tomu porostlá kapradím . zašeptala nějaké kouzlo a vyprskla na mě. ,,Fuuuj, kdy si tak naposled čistila zuby?!'' Pomyslel jsem si.

,,Blanmold!'' zakřičela a ja se před ní ocitl nahý. Chtělo se mi brečet.. Povalila mě a vypadalo to asi tak, jako kdyby Hagrid zasedl nějakou malinkou bílou myšku..

Začala na mě zkákat jako kdybych byl nějaká trampolína. Bylo to nechutné.

Najednou jsem si vzpoměl na skleničku kterou mám v kapse: ,,Voda naděje.'' šeptl jsem a konečně měl radost, vypil jsem ji a najednou se objevil ve své posteli.

,,Tak takhke jsem si svoje poprvé vážně nepředstavoval.. To už bych radši viděl Hagrida nebo Falsche v podvazkách. '' Řekl jsem. ,,Proč na její místě nemohla být Hermionka nebo Ginny?'' Zakřičel jsem přes celý pokoj.

Okamžitě jsem se zvedl a še jsem se do sprchy vydrbat. Když jsem vylezl, ještě jsem se otřel dezinfekcí a obkélk se do čistého voňavého oblečení, přesneji do bílé košile, přičemž jsem si přes ní nic nevzal a nechal ji rozepnutou.

Ták... Je tady další díl... Můžete mi dát vědět jestli se vám líbí vtipy v podobě Lord Vojeldort, nebo Hagrid v podvazkách. to teda strašně baví 😂😂 Tahle kapitola byla takova o ničem, jediný kdo se bavil byla Tonička... 😂😂 Tento díl jsme psaly na půl.. Klárka a Kája <3

Adelite I just want you [Draco Malfoy] (15+) [POZASTAVENO] Kde žijí příběhy. Začni objevovat