N E CH C I ! ! !

663 14 2
                                    

Pohled Adelite

Šla jsem tedy večer na školní pozemky, a rodiče tam už byli. Obejmula jsem je a začala se vyptávat. Otec mě ale přerušil, a místo odpovědi spojil naše ruce a my se přemístili do obrovského baráku. Byli jsme v místnosti, kde byl velký stůl a asi 15 židlí, přičemž jedna v čele a na ní bylo vyryto ,,TR". 

Na jedné židli seděla nějaká osoba která měla dlouhé blonďaté vlasy až pod lopatky. ,,Jé, Ahoj Luciusi, nečekal jsem že tady už budeš." Řekl otec té osobě.

,,Ahoj Masone, toto je tvá dcera?" zeptala se ta osoba otce.

,,Ano, toto je Adelit, Adel, toto je Lucius Mafoy." dořekl otec a já nadskočila.

,,Děje se něco?" zeptal se Malfoy.

,,nene, jen proč tady jsme?" zeptala jsem se nervózně.

,,Dnes se ty a můj syn Draco, se kterým se možná znáš, budete měnit." dořekl a mě naskočila husí kůže.

Tušila jsem co tím myslí.. Je známo že Dracovo otec je smrtijed, ale že to udělá i z něho? A ze mě? Jak moji rodiče mohli? Jak se mohli zaplést s Vodemortem? S tím co zabil rodiče slavnému Harry Potterovi... Jak mohli?

Posadila jsem se na židli, a čekala
až to celé nějak začne.

Po chvilce čekání, začaly po místnosti lítat takové černé kouře, a každý z nich končil na jedné židli, a tam se proměnil na člověka...?

Možná to zní neuvěřitelně ale je to tak. A jeden z nich byl dokonce i Draco. Zírala jsem na něj, a rty jsem mu naznačila, jakože co to má znamenat.. Jen na mě koukal.

Po několika minutách, se na té židli v čele objevil vy-víte-kdo.. No prostě ten Vojeldort, nebo jak se jmenuje.. Ano.. Vím, že teď není vhodná chvíle na žertíky.. Ale když on je tak vtipný.. Hlavně ten nosánek.. Kterému se nosánek ani snad říkat nedá
Sedl si a podíval a se na mě.
,,Aaa, malá Masonová, bude z tebe skvělá smrtijedka!'  řekl.
,,A ty si myslíš že mi budes rozkazovat, o tom jestli budu smrtijedka?" Řekla jsem odvážně a vy-víte-kdo na mě mířil hůlkou.

Další díl!! Vím že jste čekali dlouho, omlouvám se 😀 Kája

Adelite I just want you [Draco Malfoy] (15+) [POZASTAVENO] Kde žijí příběhy. Začni objevovat