Γεννάμε! 22

29 9 0
                                    

Ο καιρος περναγε γρηγορα στα Χανια... λιγο η σχολη, λιγο ο Γιωργος, λιγο η Μπελα, λιγο η Μαριαννα που ερχοταν να με δει μια φορα το μηνα.... Περναγα πολυ ομορφα. Εχω κανει και μερικους φιλους στη σχολη και βγαινουμε αρκετα συχνα.

Τα μαθηματα στη σχολη ηταν λιγο βαρετα ... και καποια ηταν και λιγο δυσκολα...ομως δεν το εβαλα κατω!

Η Μπελα μου, εχει μεγαλωσει αλλα οχι πολυ...δεν μεγαλωνουν πολυ αυτα τα σκυλακια... Οσο περναει ο καιρος μαθαινει ολο και περισσοτερα πραγματα και καθε μερα με εκπλησει ολο και πιο πολυ! Την αγαπω τοσο μα τοσο πολυ!!!

Οι γονεις μου τελικα ηρθαν πλεον μονιμα στο Ρεθυμνο, καθως ηθελαν να μας βλεπουν λιγο περισσοτερο. Πραγμα που ηταν λιγο δυσκολο γιατι εγω ημουν στα Χανια... αλλα οκ. Πηγαινω καθε 2 εβδομαδες.

Περασε ο καιρος... και ηρθε η ωρα να γεννησει η Ειρηνη μας!!!

Ανυπομονω να δω τι φυλο θα ειναι το ανιψακι μου!!!!

Το πρωι ξυπνησα απο τον ηχο κλησης του κινητου μου. Ηταν ο αδερφος μου... στις 7:30 το πρωι😑 Αφου ανοιξα τα ματια μου και σηκωσα το κινητο μου...

Μ- Ναι?😪

Ν- Μαρινακι! Γενναμε!!!!😁😄

Μ- τι? Σοβαρα; που; ποτε;

Μου ειπε το μερος και ετρεξα αμεσως να ξυπνησω τον Γιωργο.
Ετοιμαστηκαμε γρηγορα και ξεκινησαμε για Ρεθυμνο!
Οταν φτασαμε ανεβηκαμε 2 οροφους μεχρι που ειδα τον Νικο.
Φαινοταν καπως αγχωμενος.
Πηγα να του μιλησω για μισο λεπτο αλλα αμεσως ηρθε ενας γιατρος και τον πηρε για να πανε να δουν την Ειρηνη!

Περιμεναμε περιπου 1 ωρα...
Μολις βγηκε η Ειρηνη πηγε στο δωματιο και την αφησαμε 2 ωρες να ξεκουραστει και να συνελθει καπως. Επειτα μπηκαν μεσα οι γονεις μου και ειδαν την Ειρηνη με το μωρο... Αλλα δεν μας εδωσαν πληροφοριες για το φυλο του... Αφου μπηκαν και οι γονεις της Ειρηνης μπηκε και ο αδερφος της με την κοπελα του. Μετα απο αρκετη ωρα... ηρθε η σειρα μας να δουμε το μωρακι!

Μπηκαμε μεσα στο δωματιο... περπατησα προς την μεγαλη κουρτινα... μπορω να πω πως δεν ειχα ιδεα τι να περιμενω.. προχωρησαμε λιγο πιο μεσα στο δωματιο.... και ειδα κατι που δεν περιμενα καθολου....
Ήταν?! 😱😮

Τι λετε να ειδε η Μαρινα που δεν το περιμενε και που την αφησε αφωνη???😯😏 Περιμενω τα σχολια σας!!! Λοιπον παιδια...αυτο ηταν ενα ακομη μερος απο το ημερολογιο της Μαρινας μας! Ελπιζω να σας αρεσε!!! Αν σας αρεσε please comment, follow me and vote!
Kisses! ❤💋
👇👇
🌟🌟

Το Ημερολόγιο Where stories live. Discover now