Στο νοσοκομείο 10

49 11 0
                                    

Ειμαι στο νοσοκομειο....

Μολις προσγειωθηκαμε πηραμε ενα ταξι και ηρθαμε γρηγορα ... ειναι εδω και οι γονεις του... οι γιατροι δεν βγαινουν να μας πουν τι εγινε..
Ανησυχω οσο περναει η ωρα...
Φοβαμαι....

3 ωρες αργοτερα....

Το κεφαλι μου παει να σπασει....και τα δακρυα μου δεν εχουν σταματησει λεπτο να κυλανε... Οι γιατροι μας ειπαν πως εχει χτυπησει πολυ ασχημα. Εχει σωτερικη αιμοραγια ,ενα σπασμενο χερι  4 σπασμενα πλευρα, χρειαζεται αμεσα χειρουργειο ...και ραματα σχεδον σε ολο του το σωμα... Ειναι στην εντατικη...Θα περιμενω εδω οσες μερες και αν χρειαστει...Θα τον περιμενω.... Ειπα στον αδερφο μου να φυγει και εγω θα μεινω εδω ....εκεινος με ακουσε και εφυγε...ειπε πως θα ειναι σπιτι ...οποτε οτι χρειαστω απλα θα τον παρω τηλεφωνο.

Καθομουν εκει περιπου 6 ωρες μεχρι που βγηκε ενας ακομη γιατρος και μας ειπε πως μπορουμε να περασουμε να τον δουμε ενας ενας... Μας ειπε πως θα περασουν αρκετες ωρες για να συνελθει..αφου ο οργανισμος του ειχε υποστει ενα πολυ ισχυρο σοκ και πολλα απανωτα χτυπηματα.
Μπηκαν πρωτα οι γονεις του ...την ωρα που σηκωθηκα να πω και εγω ειδα ενα αγορι να σηκωνεται για να παει και εκεινος. Τον κοιταξα καλυτερα και καταλαβα πως ηταν ο κολλητος του ο Ορεστης.

Ο- Θα μπεις εσυ;

Μ-οχι..μπες εσυ....

Ο- Μαρινα?

Μ- Ορεστη?

Ο- Τι κανεις εδω;

Μ- ηρθα να δω τον Στελιο. Εσυ πως το εμαθες;

Ο- να δεις τον Στελιο? Αφου ουτε καν που μιλατε..

Μ- Εχουν γινει πολλα ...Καλα .. δεν σου εχει πει τιποτα?

Ο- οχι ..σαν τι να μου πει?

Μ- θα σου πω αλλη στιγμη....τελικα ποιος θα μπει;

Ο- μπες εσυ...

Μ- Ευχαριστω

Ειπα και μπηκα στο δωματιο αφου τα δακρυα μου κυλαγαν ακομη στα μαγουλα μου.

Τον ειδα....ηταν ξαπλωμενος σε ενα κρεβατι ....με σωληνακια, καλωδια και ορους σε ολο του το σωμα.
Δεν αντεχα να τον βλεπω ετσι ...πηγα κοντα, του κρατησα το χερι και του μιλαγα κλαιγοντας με μια ελπιδα πως ισως με ακουσει.
Μα δεν με ακουγε....

Μα ....ξαφνικα ...το χερι μου ζεσταθηκε .....ηταν εκεινος που μου εσφυξε το χερι ... Δεν προλαβα να τον κοιταξω και ακουσα απο την βραχνιασμενη φωνη του

Σ- Γιατι κλαις αγαπη μου?

Μ- Στελιο μου! (Ειπα σκουπιζοντας τα δακρυα μου)

Τον αγκαλιασα απαλα και τον φιλησα....του ειπα να ξεκουραστει και φωναξα αμεσως τον πρωτο γιατρο που ειδα μπροστα μου για να του πω τα νεα. Μου ειπε πως θα παει να τον δει και μου χαμογελασε γλυκα.

Του χαμογελασα σκουπιζοντας τα δακρυα μου και εφυγε ...
Θα μεινω εδω και θα περιμενω οσο χρειαστει ....η ωρα εχει παει 3 το βραδυ.... θα προσπαθησω να κοιμηθω στην καρεκλα... θα σου πω νεα αυριο.

                
                     Καληνύχτα!

Αυτη ηταν ακομη μια μερα στο ημερολογιο της Μαρινας. Τι θα γινει στη συνεχεια; Εαν σας αρεσε αυτο το επεισοδιο please comment,  follow me and vote!
Kisses!❤💋

Το Ημερολόγιο Where stories live. Discover now