Νέες φιλίες 16

44 6 3
                                    

Καλημερα ημερολογιο...

Εχει περασει καιρος απο τοτε που σου εγραψα. Ειναι πλεον τελη Μαη και ερχονται οι Πανελληνιες...Εχω διαβασει πολυ σκληρα 12 χρονια... και τωρα ηρθε η ωρα να το αποδειξω στον εαυτο μου. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ!

Λοιπον..οι γονεις μου επεστρεψαν στην Αθηνα για τις δουλειες τους. Τα πρωινα πηγαινω στο σχολειο και μολις γυριζω φτιαχνω κατι να φαω και πηγαινω για διαβασμα. Τα απογευματα εαν δεν εχω καποιο φροντηστηριο πηγαινω βολτα με τον Στεφανο. Ο Νικος μενει με την Ειρηνη σε μια γκαρσονιερα των γονιων της. Εγω μενω πλεον μονη μου,αλλα αυτο δεν με στεναχωρει καθολου. Απο μικρη ηθελα να μενω μονη μου!
Χθες στον φουρνο γνωρισα μια πολυ καλη κοπελα. Την λενε Μαριαννα. Δουλευει στο ταμειο. Απο εκει παιρνω το πρωινο μου για το σχολειο τα τελευταια 4 χρονια. Αλλα δεν την γνωρισα πρωι ... Την γνωρισα ενα απογευμα που βγηκα μια βολτα μονη μου. Σπουδαζει βρεφονηπιοκομος. Δεν σου το εχω πει ποτε... αλλα...απο τα 11 μου καταλαβα πως εχω μια τεραστεια και ατελειωτη αγαπη ... για τα μωρα! Ειναι ενα απο τα 2 πραγματα που με κανουν πραγματικα χαρουμενη. Το 2ο ειναι ....τα σκυλακια... κυριως τα κουταβακια ....αλλα οπως και να εχει ..ΤΑ ΑΓΑΠΩΩΩ!!!!
Τωρα που το σκεφτομαι ....ενα σκυλακι θα ηταν πολυ καλη παρεα!
Καθε πρωι καθως πηγαινω στο σχολειο βλεπω 1 μικρο κουταβακι να καθεται μονο του... το ταΐζω γιατι πειναει πολυ και ετσι πιστευω πως με εχει συμπαθησει αρκετα.... Μωρε λες?! Οκ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!
Παω να το παρω! Θα βγαλω και μια φωτογραφια να σου δειξω! Αλλα ειναι βραδυ και δεν ξερω αν θα φαινεται καλα. Να την!

Ειναι κοριτσακι! Εχω ενα ονομα που πιστευω πως της ταιριαζει πολυ! Θα την βγαλω

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ειναι κοριτσακι! Εχω ενα ονομα που πιστευω πως της ταιριαζει πολυ! Θα την βγαλω.. Μπέλα! Ελπιζω να με συμπαθει αρκετα...για να με αφησει να την παρω μαζι μου.
Ναι λοιπον!  Την πηρα σπιτι!

Το επομενο πρωι...

Σημερα ειναι Σαββατο. Ξυπνησα αρκετα νωρις γιατι επρεπε να παω να παρω ειδικη τροφη για κουταβακια, δυο μπολ για να της βαλω φαγητο και νερακι, ενα κρεβατακι, ενα λουρακι για να βγαινουμε τις βολτες μας και μερικα παιχνιδακια για να εχει να παιζει οσο θα ειμαι στο σχολειο.

Αφου πηγα να παρω τα πραγματα που χρειαζοταν γυρισα σπιτι και την γεμισα χαδια και αγκαλιτσες, εκεινη με εγλυφε σαν τρελη απο τον ενθουσιασμο της οταν γυρισα.
Καθισα κατω μαζι της και της εφτιαξα μια γωνια για εκεινη στο σαλονι. Θα ειναι η μερια της! Θελω να νιωθει σαν να ειναι στο σπιτι της. Οποτε αυτο προσπαθησα να κανω.
Πηρα το κρεβατακι της και το εβαλα αναμεσα στον καναπε και την τραπεζαρια. Εβαλα πανω μια λεπτη κουβερτουλα και ενα λουτρινο μικρο αρκουδακι για να ειναι πιο ανετα. Επειτα διπλα εβαλα 2 μπολ. Στο ενα εβαλα λιγη απο την τροφη που της πηρα και στο αλλο λιγο νερακι. Εβαλα μερικα παιχνιδια στο κρεβατακι της και καθισα μαζι της και παιξαμε για λιγο. Πηγαμε βολτα και αργοτερα που βαρεθηκαμε γυρισαμε σπιτι.
Καθε μερα προσπαθω να της μαθω καποια βασικα πραγματα. Δηλαδη, να κανει την αναγκη της μονο εξω απο το σπιτι, να μην ριχνει το φαγητο και το νερο της, να μην γαβγιζει χωρις λογο, να μην πειραζει τα πραγματα μου και να μην μου τρωει τα παπουτσια. Καθε μερα μαθαινει ολο και περισσοτερα πραγματα! Ειναι πραγματικα πανεξυπνη! Αφου μαθει τα βασικα, θα της μαθω και μερικα αλλα πολυ απλα πραγματακια. Οπως, να δινει το ποδι της κλπ... Αυτα ειχα να σου πω για σημερα. Γενικα εχω δεθει παρα πολυ μαζι της και την αγαπω παρα πολυ. Απο τοτε που την πηρα απο εκεινον τον δρομο η ζωη μου εχει αλλαξει τελειως. Εχει αλλαξει προς το καλο! Νιωθω πλεον γεματη και χαρουμενη!
   Ομως λεω να πεσω για υπνο τωρα.

              
                    Καληνύχτα!

Ελπιζω να σας αρεσε! Θα τα πουμε στην επομενη μερα στο ημερολογια της Μαρινας. Μεχρι τοτε, please comment, vote and follow me!
Kisses!💋❤
👇👇
🌟🌟

Το Ημερολόγιο Where stories live. Discover now