Καθώς πέρναγε ο καιρός... 17

35 8 0
                                    

Οι μερες με την Μπελα περνουσαν τοσο ομορφα! Αλλα καταλαβα πως σε μια εβδομαδα ξεκιναγαν οι Πανελληνιες! Οποτε στρωθηκα στο διαβασμα για να κανω μια τεραστεια επαναληψη.
Ετσι περασε ο καιρος και τελειωσαν τα σχολεια. Βγηκαν τα αποτελεσματα των εξετασεων ....και ναι! Περασα στην σχολη που απο μικρη ονειρευομουν! Βρεφονηπιοκομος!!!
Γιουπι! Το παιδικο μου ονειρο πραγματοποιηθηκε επιτελους! Μετα απο τοσα χρονια ατελειωτου διαβασματος! Οι κοποι μου ανταμοιφθηκαν με τον καλυτερο τροπο!
Με τον Στεφανο δεν μιλαμε ιδιαιτερα τον τελευταιο καιρο. Βασικα ....η αληθεια ειναι πως χωρισαμε... δεν περναγαμε πολυ καλα μαζι τωρα τελευταια και δεν βρισκαμε χρονο ο ενας για τον αλλο. Εχουμε απομακρυνθει παρα πολυ..
Εγω εχω αφιερωθει στο καλοκαιρι μου και στην Μπελα! Πηγαινω και στον αδερφο μου 2-3 φορες την εβδομαδα. Περναμε τελεια μαζι! Επισης ξεχασα να σου αναφερω κατι τελειο!
Θα γινω θεια! Η Ειρηνη ειναι εγκυος!!!!
Τελεια!
Με την Μαριαννα γιναμε πολυ καλες φιλες και τωρα βρισκομαστε σε καθημερινη βαση. Ειναι πολυ καλη κοπελα και παιρναμε τελεια μαζι! Ερχεται σπιτι μου, πηγαινω και εγω στο δικο της και γενικα περναμε πολυ ομορφα μαζι! Ανυπομονω να ξεκινησουμε τα μαθηματα στη σχολη!
Και επισης ανυπομονω να μαθω τι φυλο θα ειναι το ανιψακι μου!
Εμμμ βασικα μετα τον χωρισμο μου με τον Στεφανο, γνωρισα ενα πολυ ευγενικο και καλο αγορι! Τον λενε Γιωργο και τον γνωρισα στην παραλια. Δουλευει ως σερβιτορος στην καφετερια της παραλιας που πηγαινω! Ειναι πολυ ομορφος! Ειναι ψηλος καστανομαλης, με καστανα ματια, υπεροχο χαμογελο και γυμνασμενο σωμα.....
Θα σου πω περισσοτερες λεπτομεριες για εμας μια αλλη φορα!
Αυτα ειχα να σου πω για αποψε ημερολογιο ...

Καληνύχτα!

Αυτή ήταν ακόμη μια μέρα στο ημερολόγιο της Μαρίνας! Ελπίζω να σας άρεσε! 
Μέχρι το επόμενο παρτ.....
Kisses❤💋

Το Ημερολόγιο Where stories live. Discover now