Πάμε διακοπές?! 06

61 11 0
                                    

Καλημέρα!

Σημερα ειχα το πιο ομορφο ξυπνημα που θα μπορουσα να εχω!
Γυρισε ο αδερφος μου και με ξυπνησε! Εκλαψα απο την συγκινηση μολις τον ειδα.Μου ειχε λειψει τοσο πολυ! Τον αγαπω τον ατιμο. Αλλαξε ! Σαν να ψηλωσε και αλλο ...φαινεται πιο γυμνασμενος και πιο ομορφος...Καλο κανει ο στρατος τελικα!
Δεν μιλησαμε πολυ. Τρεξαμε να ετοιμασουμε τα πραγματα μας...ηταν 9 και στις 16:00 θα φευγαμε με το αεροπλανο για τη Μηλο, οποτε θα μιλαγαμε με τον Νικο την ωρα της πτησης.
Αφου ειχα ετοιμασει μια λιστα με τα πραγματα που θα επαιρνα ....την ακολουθησα κατα γραμμα. Πηρα μια τεραστεια βαλιτσα. Αλλωστε θα ελειπα 2 μηνες! Εβαλα οσο πιο πολλα πραγματα χωρουσαν μεσα. Με το ζορι την εκλεισα. Οι γονεις μου ειχαν ετοιμασει βαλιτσες απο χθες το βραδυ. Ο Νικος απο την αλλη δεν αγχωθηκε καθολου. Πεταξε μερικα ρουχα σε εναν σακο. Δεν τον ενοιαζε και πολυ. Θα κατσει μια βδομαδα μονο μαζι μας. Μετα θα παει διακοπες με την κοπελα του την Ειρηνη. Πολυ καλη κοπελα και πολυ ομορφη.
Ημουν ετοιμη γυρω στις 10 και απλα εκατσα στο κινητο μεχρι να φαμε το μεσημεριανο μας. Σκεφτομουν τον Στελιο. Πως θα τον αποχωριστω; Θα μου λειψει πολυ!

Βασικα .....κατι σκεφτηκα... Αλλα δεν θα σου το πω ακομη! Νομιζω πως θα ειναι καλυτερα και για τους 2 μας ετσι...

Θα σου γραψω αυριο ... θελω να απολαυσω τη Μηλο το πρωτο βραδυ και να σου πω εντυπωσεις!

Θα τα πούμε!

Αυτη ηταν η 6η μερα στο ημερολογιο της Μαρινας. Ελπιζω να σας αρεσε!
Comment, follow me and vote!
👇👇 ❤💋
🌟🌟

Το Ημερολόγιο Where stories live. Discover now