Το σκηνικό στο μπαρ και η κατάληξη στο νοσοκομείο! 13

47 9 5
                                    

Πηγαμε λοιπον την βολτουλα μας  στην παλια πολη. Περπαταγαμε χερακι χερακι, φιλιομασταν και μιλαγαμε για διαφορα θεματα. Μετα απο λιγο αποφασισαμε να παμε σε ενα κλαμπ που υπηρχε 10 λεπτα πιο κατω! Αφου περπατησαμε μεχρι εκει, η ωρα ειχε παει ηδη 11 ο αδερφος μου με πηρε τηλεφωνο να δει τι κανουμε και που θα παμε. Του ειπα το ονομα του κλαμπ που θα πηγαιναμε και μου υπενθυμισε πως αυριο εχω σχολειο. 2 μηνες νωριτερα ειχα μπει στα 18, οποτε ηταν πλεον νομιμο να πινω.
Λοιπον... μπηκαμε στο μαγαζι και η μουσικη ηταν τοσο δυνατη που την ενιωθες να βουιζει μεσα στο σωμα σου και σε ο,τι επιπλο και αν ακουμπουσες. Ακομη και το πατωμα! Ειχε αρκετο κοσμο, οποτε ο Στεφανος μου τραβηξε το χερι για να μην τον χασω και πηγαμε να κατσουμε στο μπαρ να πιουμε κατι.

Μπαρμαν- Τι θα παρετε;

Στ- Μια βοτκα πορτοκαλι...εσυ μωρο μου? (ειπε κοιτοντας εμενα)

Μ- εμμμ εγω μια τεκιλα βυσσινο...

Σπασαμε την συμφωνια που καναμε ...κανεις μας δεν θα επινε...αλλα ηπιαμε και οι 2 μας...περισσοτερο ηπια εγω..
Οπως ηταν λογικο μετα απο 5 ποτηρια τεκιλα ηθελα να παω στο μπανιο.

Μ-μωρο μου! Εγω παω στο μπανιο οκ?

Στ- ναι! Αντε πηγαινε!

Επρεπε να διασχισω το μισο μαγαζι για να παω εκει ....εδω που τα λεμε δεν ηταν και μικρο...ηταν γεματο κοσμο! Δυσκολευτηκα αρκετα να περασω ... ομως οταν εφτασα κοντα στην πορτα του μπανιου ενιωσα καποιον να με τραβαει απο τη μεση. Γυρισα και ηταν ενας αγνωστος.

Αγν- Ε...ψιτ ...ομορφη ...ελα να χορεψουμε !

Μ- συγγνωμη... σε ξερω απο καπου;

Αγν- οχι; Ελα να χορεψουμε..

Εκανα την κινηση να φυγω! ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Ο αγνωστος με τραβηξε προς το μερος του και με αγκαλιαζε. Τριβοταν εντονα πανω μου και πηγε να με φιλησει. Προσπαθησα να φυγω μα ηταν πολυ γεροδεμενος! Τα χερια του μου χαϊδευαν ολο μου το σωμα! Δεν μπορουσα να μιλησω ...ουτε  να φωναξω..! Εκανα νοημα στον Στεφανο να με βοηθησει μα δεν με ειδε! Μετα απο λιγο του  ξαναεκανα νοημα. Με ειδε και ετρεξε προς το μερος μου!

Στ- Ε...μεγαλε τρεχει κατι?...ασε κατω το κοριτσι!

Αγν- Γιατι ρε ? Δικο σου ειναι?

Στ- Ρε αφησε την κατω γιατι θα εχουμε κακα ξεμπερδεματα!

Αγν- Οχι ρε...δεν την αφηνω!

Σε εκεινο το σημειο ο Στεφανος επαιξε μια μπουνια στο προσωπο του αγνωστου ανδρα και τοτε εκεινος με πεταξε κατω με ολη του τη δυναμη! Χτυπησα πολυ! Το κεφαλι μου και το χερι μου! Ααα...ποναω! Οσο προσπαθουσα να σηκωθω ο Στεφανος με τον αγνωστο χτυπιοντουσαν τοσο δυνατα που ειχε γυρισει ολο το μαγαζι και τους κοιταγε! Μια πολυ ευγενικη κοπελα με βοηθησε να σηκωθω ...Κατσαμε στο μπαρ..ξεραμε πως δεν μπορουσαμε να τους σταματησουμε... με βοηθησε να βγουμε εξω και πηρα αμεσως τηλεφωνο τον Νικο!

Ν- ναι? Ελα μικρη! Ολα καλα;

Μ- Νικο! Βοηθεια! Ελα γρηγορα! Στο μπαρ! Εχουμε πιει και εγινε φασαρια! Ελα γρηγορα!

Μου εκλεισε το τηλεφωνο και σε 5 λεπτα ηταν εκει...

Καθομουν με την κοπελα που με εσωσε! 

Ηρθε ο Νικος...

Ν- γρηγορα στο αυτοκινητο! (Φωναξε)

Εγω με την κοπελα μπηκαμε βιαστικα στο αυτοκινητο... Μετα απο 5 λεπτα αγωνιας ο Νικος ηρθε εξω σχεδον σερνοντας τον Στεφανο.. Ειχε χτυπησει σε ολο του το προσωπο και στο ποδι του ...Ο Νικος τον εβαλε στο αυτοκινητο και φυγαμε για το σπιτι. Ημασταν ολοι χαλια εκτος τον αδερφο μου και την καλη κοπελα που με βοηθησε.. Ο Νικος ειπε πως πρεπει να παμε τον Στεφανο στο νοσοκομειο.Εγω προσπαθοντας να βγω απο το αυτοκινητο επεσα κατω. Ολα μαυρισαν! ....Μολις ξυπνησα ηταν απο πανω μου ο αδερφος μου και η κοπελα. Προσπαθουσαν να με συνεφερουν. Προσπαθησα να σηκωθω ...μα ειχα χτυπησει ασχημα και ποναγα παρα πολυ... το ειπα στον αδερφο μου...   Αφου μας βοηθησαν να σηκωθουμε εμενα και τον Στεφανο ...μπηκαμε μεσα ....καναμε καποιες εξετασεις και διαπιστωθηκε πως ειχα ενα σπασμενο χερι, ενα ραγισμενο ποδι και διασειση απο τον χτυπο που εφαγα στο κεφαλι οταν με εσπρωξε εκεινος ο γελοιος. Για αυτο λυποθημησα!...Το ποδι μου  πρεπει να το ραγισα οταν επεσα στο πεζοδρομιο προσπαθοντας να βγω απο το αυτοκινητο. Ενω το χερι μου παλι απο αυτον τον γελοιο. Νιωθω χαλιαα Δεν επρεπε να βγω! Αυριο εχω και σχολειο! Φτου! Πως θα παω ετσι? ...Καθως σκεφτομουν ολα αυτα, μπηκε στο δωματιο η νοσοκομα να μου ανακοινωσει πως πρεπει να νοσηλευτω για λιγες μερες καθως τα τραυματα σε ολο μου το σωμα, αλλα ειδικα στο κεφαλι μου ηταν πολυ βαρια....

Αυτο ηταν ακομη ενα λαθος της Μαρινας ...Εσπασε την υποσχεση της και ηπιε ξανα... Τωρα βρεθηκε να νοσηλευεται με πολυ ασχημα τραυματα σε ολο της το σωμα. Θα γινει συντομα καλα? Αν σας αρεσε αυτο το παρτ καντε vote και comment! Kisses!❤💋
👇👇
🌟🌟

Το Ημερολόγιο Where stories live. Discover now