Redaktor

735 44 2
                                    

(jde o interwiew s Annabeth)
Takže vy jste se nedávno vdala za svého dlouholetého přítele a hrdinu Percy Jacksona.  Jako mladá novomanzelka určitě žijete na oblacku štěstí.  Proto by mě zajímalo, co byl nejhorší moment vašeho manželství?
Budete se asi divit,  ale strašná byla svatba.
Promiňte to nechápu.  Máte na mysli to zařizování a tak?
Právě vůbec ne.  Nejhorší byla část s dárky.
Mohla by jste to trošku objasnit?
Jak víte má matka je Athéna a otec mého muze-můj tchán- je Poseidon.  No a jakmile jeden poslal nějaký dárek, ten druhý ho musel překonat.
Tak to přece musela být radost,  dostávat dárky od bohu!
Ano.  Ze začátku to tak bylo.  Od Atheny jsem dostala nadherne knihy a od tchána jsme dostali malou truhlicku pravých mořských perel. Ale pak se to zvrtlo.  Najednou se nám na zahradě objevila nejkvalitnější válečná výzbroj a hned vedle akvarium plné mořských ryb.  No a pořád se to zhorsovalo. Vyvrcholilo to,  když se u nás objevila olivova alej a uprostřed akvarium s delfinem.
A co jste s tím dělali?
Řekli jsme si o toustovač a kávovar.  Nic jiného jim nezbylo,  než nám vyhovět.
Zajímavé!  Přejdeme k dalšímu tématu.  Zrovna jste oznámila že jste těhotná.  Co na to vás manžel?
Co myslíte.  Zřejmě se nakazil od našich božskych rodičů.  První mě zahrnoval dárky. A nyní je strašlivě opatrný ohledně všeho!
A co vy
No já se samozřejmě ohromě tesim. Ale dovedete si představit,  jaký problémy budou s babičkou a dedeckem? Už teď mi přišli návrhy na jména.  Určitě to bude pokračovat výběrem školky,  školy,...No dovedete si to představit.

People Meeting Percabeth CZWhere stories live. Discover now