Michalle Mousse

917 36 2
                                    

Všichni vám tady určitě vyprávějí příběhy o tom jak se potkali s Percabeth. Tak já to změním.  Já vám řeknu jak jsem se rozloučila s Percabeth.

S Percym a Annabeth se známe od střední.  Byli jsme skvělí kamaradi- jasně oni byli víc než kamarádi a dávali to jasně najevo.
A proto když jsme šli všichni na vysokou-sice každý jinam,  ale nevadí-tak jsme si pronajali společný byt.  A teď ty mínusy;
1. Je to pár.  Ale jakmile jsem předělala skříň ke zdi mezi našimi pokoji,  už se to dalo.
2.Nekdy není úplně příjemný přijít domů a najít je na pohovce ve vasnivem polibku.  Nebo když si ráno děláte kávu a oni se na sebe tak culi.  Nebo- a to se stalo nedávno-jsem přišla domů, na stole byli rozjezene spageti, ale ti dva nikde. Pak jsem je našla v koupelně. Percy dál Annabeth do vany a zřejmě se ji chystal postrikat studenou vodou. 
A jiný různý pitomosti co dělají  zamilovaní.
3. A co teprve když se hádají!  To je strašný.  Ještě když chtějí aby jste si vybrala koho se budete zastávat.
Ale pak ani ta skříň nestačí.
4. Percy Annabeth občas nosí nějaký malí roztomilí dárky.  A co teprve na Valentýna! Ona někdy stačila i pusa na přivítanou abych se cítila sama.
Ale zase se muselo nechat,  že s nimi byla velká legrace.  Nekdy jsme si ani nepotřebovali večer film,  stačilo si povídat a nasmáli jsme se až až.  A mít doma muze Percyho formátu taky neuškodí.  Neplatíte za opravare a při stěhování těžkých věci se ani nezapotite.

Nó a ty mínusy platili taky jenom asi první rok a půl.  Pak jsem si našla Jima a všechno bylo lepší.  Jenomže když jsme se s Jimem někam dostali,  Percabeth bylo o tři kroky dál.
A tak nakonci výšky, když jsme s Jimim přemýšleli o společném bydlení,  oni byli zrali na svatbu.  Proto jsem se rozhodla odstěhovat od nich. 
Rozloučili jsme se tedy ve smyslu spolubydlících, ale přáteli zůstali dodnes.

People Meeting Percabeth CZWhere stories live. Discover now