Somnul morti

27 6 0
                                    

O fata de 17 ani ducea o viata groaznica cu părinții ei Bețivi . Dar tot ce putea face era sa tacă si plângă , tot ce făcea in fiecare zi era sa meargă la scoala , treaba acasă si plângă atat !
Intr-o zi dupa scoala ajunge acasă , spala vasele si isi vede părinți făcând acelaș lucru band si țipând unul la altu ! Fata merge in camera ei si adoarme , vede o camera plina de flori colorate , mancare si muzica ! Si un baiat înalt , frumos îmbarcat intr un costum negru cu ochii rosi , acesta o invita la dans si ea accepta .. Dupa câteva minunte el ii spune ca se pot distra si petrece timpul doar cand ea doarme . Si fata se trezi si aude cearta părinților .
A doua zi de la scoala dupa ce isi termina treaba trece imediat la somn , revede acelaș peisaj si acelaș baiat . Merg de mama pe lângă un lac si povestesc tot felul de chesti amuzante ! Fata se scoala iar in cearta părinților
Fata era din ce in ce mai fericita si cu mult spor invata la scoala si făcea treaba acasă , fara sa ii pese ca părinți ei sunt total Căzuți in patima băuturi ! Dar nu mai putea dormi din cauza lor asa ca sa decis sa ia somnifere si dormea mai mult si petrecea timpul cu baiatul din lumea viselor pe care il iubea ! Dupa o săptămana fata a neglijat o singura zi treaba din casa si părinți ei au bătut-o si smucito zdravăn , fata plângând fuge in camera ei sătulă de tot ce este in jurul ei ia un pumn mare de somnifere si adoarme ! Se Întâlneste cu prietenul ei , ea fiind îmbrăcată intr-o frumoasa rochie roșie si parul prin in coada. Fuge sa si ia prietenul in brate si ii spune cat de mult il iubeste ... Fata simte pielea rece si palida a baiatului si se uita la el ! Acesta o întreaba ce ai facut ? Fata răspunde . Am băut toate somnifere ! Baiatul plângând își schimba forma in moarte si ii spune Draga mea lumea noastră era vie cat timp tu visai si erai in viata ! Ne puteam vedea si trai Fericiți o ora , doua sau noua depinde cat dormeai ! Dar acum acesta lumea nu va mai exista si vei rămâne singura pentru totdeauna !
Fata plângând întreaba de ce ????
Moartea ii spune ... Draga mea tu vei rămâne singura .. Fara posibilitatea de a te mai bucura sau zambi !
Fata si mai tare plange si tipa . De ce ???
Fiindcă ai murit ! Răspunde moartea !

 De ce ??? Fiindcă ai murit ! Răspunde moartea !

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Ascuns In Intuneric Where stories live. Discover now