Omul negru

76 16 0
                                    

Un vechi ritual sau joc din anul 1780 spune ca un grup de 5 tineri 2 fete si 3 băieți sau gândit sa joace un joc , aceștia Find in vacanța de vara ! Asa mai mare grupului care avea 18 ani caută prin cărțile bunicului sau o ideie de joc , după câteva căutări găsește o carte cu numele ( Omul Negru ) acesta a luat carte si a coborât la grup jos din pod !
Și-au instalat cortul in curte lângă un foc de tabara ! Băiatul începe sa citească ( pentru a putea chema pe omul negru trebuie sa faci următoarele lucruri ! 1) numărul de persoane care sunt va căutati un loc întunecat si distanță între voi de 10 metri fiecare , 2) Spune-ți in sopata ( ora 22:00 a venit omul negru na venit )
3 ) continua pana când auzi ( omul negru vine )
4 ) taci si stai ascuns nu mai fa nimic doar liniște si nu te misca ! După 5 min grupul sa plictisit de stat ascuns ! Din curtea respectiva sau auzit urlete de durere ai plâns ! Dimineața când părinți au venit sa si vada fetele ,au găsit tineri Mutilați in cele mai groaznice moduri cu putința !
Lângă focul de tabara era scris cu cenușă ( omul negru a venit )
Si in zilele noastre sunt multi care joaca acest joc si mor sau sunt răniți !
5 ) Regula 5 si cea mai importantă ,

Un vechi ritual sau joc din anul 1780 spune ca un grup de 5 tineri 2 fete si 3 băieți sau gândit sa joace un joc , aceștia Find in vacanța de vara ! Asa mai mare grupului care avea 18 ani caută prin cărțile bunicului sau o ideie de joc , după câte...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

după ce te-ai ascuns , trebuie sa aștepti ca ceasul sa bată ora 00:00 cine începe jocul la ora 20:00 sau 21:00 are de așteptat mult dar cine începe la 23:00 sau 23:30 este norocos , cum știi daca omul negru a plecat ?? Spui tare omul negru na venit si pe mine nu ma găsit ! Daca după 2 min nu auzi nimic a plecat dar daca auzi omul negru o sa vina ! Atunci taci si aștepta !

Ascuns In Intuneric Where stories live. Discover now