Blestemul lui Emily

76 12 2
                                    

O poveste veche pe care nu mai bătrâni bețivii o spuneau ! Acesta poveste e foarte reala din anul 1473 !
La marginea unei păduri era casa unei femei bătrâne care era înconjurată De un gard de bete , tot ce avea acesta bătrâna era grădina ei . Avea pomii fructiferi , vita de vie , flori multe si parfumate toate acestea in spatele casei , copii care veneau din sat sareu gardul si rupeau flori , luau fructe si calcau tot ce prindeau in cale ! Femeia a reușit sa zică la niște copii ca daca va mai intra cineva in curte ,va  plăti scump ! După 2 zile au venit 2 băieței si au sărit in curte sa ia niște fructe , seara a venit, Si copii nu sau mai întors. Acasa săteni din sat au pornit spre casa femei sa ia copii aceștia au intrat si au căutat copii dar nu au găsit nimic ! Aceștia au acuzat-o de magie neagră asa ca au legato si au pus o pe rug in mijlocul satului sa o ardă , oameni aruncau cu apa clocotită pe ea si cărbuni .
Ultimile cuvinte ale bătrâni

au fost "Cine va ma intra in grădina mea , eu ma voi întoarce din morti si voi lua acea  persoana cu mine in iad " Timpul a trecut si multe persoane care au trecut pe lângă casa bătrâni si au  intrat in curte nu au mai fost vazuti sau găsiți !

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

au fost "Cine va ma intra in grădina mea , eu ma voi întoarce din morti si voi lua acea  persoana cu mine in iad "
Timpul a trecut si multe persoane care au trecut pe lângă casa bătrâni si au  intrat in curte nu au mai fost vazuti sau găsiți !

24.8.2016 Caz real !

3 prietene toate in varsta de 17 ani doreau sa găsească un loc bântuit sau cu o poveste mai ciudata sau înfiorătoare ! Asa ca au auzit de blestemul lăsat si au plecat spre casa aceea din padure

, acolo au mers mult prin padure deasa si întunecată , după ceva timp ajung la casa bătrânei , deschid poarta si intra in curte au stat ceva acolo dar au văzut ca nu sa întâmplat nimic , asa ca sau decis sa între in casa doar ca una din fete pe ca...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

, acolo au mers mult prin padure deasa si întunecată , după ceva timp ajung la casa bătrânei , deschid poarta si intra in curte au stat ceva acolo dar au văzut ca nu sa întâmplat nimic , asa ca sau decis sa între in casa doar ca una din fete pe care o chema " Emily " si era mai sperioasa a spus ca nu-i o idee buna ! Fete au chemat o  si iau spus ca totul e ok !
Fata intra in casa dar fete o împing si închid ușa ! Fata începe sa implore  sa i dea drumul si urla dar fete radeau după 2 minute de ras fetele nu mai auzeau vocea lui Emily ! Acestea se uita pe geam si vad o femeie  bătrâna deschizând din podea o usa din care ieșea foc , si o vad pe Emily trasa de picioare de Bătrâna ! Fetele au fugit lăsându-și prietena acolo !
Se spune ca in fiecare seara se pot auzi timp de 2 minute urlete fetei care spun  " Lasati ma  sa ies "

Ascuns In Intuneric Where stories live. Discover now