Clock Work

49 13 1
                                    

Timpul a trecut foarte greu azi la munca ! După 10 ore de facut programe pentru calculatoare m am decis sa ma duc direct acasa când , scap de la munca . Nu mi mai era foame , nici sete vroiam doar sa ajung acasa sa ma pun in pat !
Timpul trecu si pornesc spre casa , ma urc in masina si plec de la serviciu . Tot drumul meu pana acasa trece printr-o pădure deasa si mare tot drumul dura 48 de minute ! Ceasul era 19:33 după câteva minute de mers prin întunericul de afara , apare o silueta de femeie care îmi taie cale , eu o ocolesc cât de mult pot si intru cu masina intr un copac ! Masina era distrusă complet , am coborât din ea si am pornit pe jos spre casa după ce am sunat băieți de la tractarea dar abia mâine puteau sa vina!
In timp ce merg pe drum din pădure se tot aude un ticait de ceas , merg tot înainte si vad ascunsa după copaci aceeași silueta ,

 Tot drumul meu pana acasa trece printr-o pădure deasa si mare tot drumul dura 48 de minute ! Ceasul era 19:33 după câteva minute de mers prin întunericul de afara , apare o silueta de femeie care îmi taie cale , eu o ocolesc cât de mult pot si in...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

îmi continui drumul dar acum mai repede . Vad o lumina dintre copaci intr-o capana

merg repede spre ea ! Intru înăuntru si vad doar cadavre de oameni fara membre si fara ochiul stâng , speriat ramân mut Din spatele meu aud o voce care îmi sopteste " Timpul a expirat " si lumina se stinge !

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

merg repede spre ea ! Intru înăuntru si vad doar cadavre de oameni fara membre si fara ochiul stâng , speriat ramân mut
Din spatele meu aud o voce care îmi sopteste " Timpul a expirat " si lumina se stinge !

Ascuns In Intuneric Where stories live. Discover now