Restaurantul

54 12 0
                                    

Cu toți cred ca am auzit de " Fantome "
In filme , cărți , desene !  Ceea ce va urma va fi povestea unei fantome chinuite .

In urma cu 2 luni un tânăr de 25 de ani sa gândit sa înceapă o cariere pe YouTube , si a zis ca pentru început sa începea cu filmulețe funny ! A dat anunț pe net ca angajează tineri pentru a lucra in magazine precum " Penny Market sau Carfull " a doua zi sau prezentat că-ți va tineri ...
Acesta după ce le citea CV-ul le spune sa le fac o poza pentru legislația ca lucrează , după ce făcea poza le arată aceștia când vedeau poza țipau , cădeau jos , reacționau asa findca acesta edita poza si in spatele lor apăreau o fantoma , aceștia erau filmări cu o camera ascunsa într-un ghiveci !
A venit încă un tânăr dar acestea a venit mai tarziu si vorbește si se prezintă , acesta ii spune ok si face poza , când ii arată poza băiatul rade .acesta se uita sa vada de ce in poza apare doar o fantoma atat , se sperie si tipa , scapă camera jos patronul restaurantului ii da camera si il ridica il întreaba de ce a tipat ?? Acesta răspunde ca a facut poza unei fantome , patronul se pune la masa si il cheama si pe el începe sa ii spună povestea ca in locul care a facut el poza era o fosta morga acolo gardianul care era de paza a fost bătut si omorât de 2 tineri care aveau nevoie de bani pentru droguri , povestea spune ca nu si a găsit liniștea si ca mereu va caută pe acei tineri sa se răzbune ! Acesta când aude rămâne mut , vine o chelnerița si ii spune ( Domnule sunteți bine ? De ce vorbiti singur ? El in momentul acela își da seama ca vorbise cu gardianul fantoma !

Chestia ciudata este ca oricine vedea gardianul sau apuca sa ii facă Poza , se spune ca acele victime erau găsite moarte !

Ascuns In Intuneric Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum