Vineri 13

90 18 5
                                    

Nu se stie cu exactitate cum sau unde a inceput totul ! Dar se presupune ca toate au o serie inlantuita de intamplari Istorice si Mitologice!

-De la potopul lui noe
- Crucificarea lui Isus Hristos
-Uciderea Cavalerilor Templieri!

Cercetatori si Oameni de stinta sustin ca toate aceste intamplari au avut loc in ziua de vineri 13

In ziua de 13 au fost executati prizonieri din Roma Antica!
Exemplu mai tarziu Marea Britanie care a ales aceeasi zi pentru ai spunzura pe cei condamnatii la moarte.

In evul mediu era cunoscuta acesta zi de 13 ca " Sarbatoarea Vrajitoarelor" Moment in care se strangeau 13 vrajitoare si isi eliberau toama magia neagra ...

Ziua a prins o conotatie mai exacta si negativa pe data de 1307 cand Relege Ludovic al 4 - lea a dat ordin sa fie ucisi 1000 de templieri intr o zi de vineri!

In ultimii 400 de ani vineri 13 a aparut in calendar de 688 de ori si Oameni faceu tot felul de lucruri cat se poate de ciudata ca sa scape de ghinion ! Ex: in ziua cu pricina toate pisicile negre erau prinse si li se puneau clopotei ca sa se auda si sa fie ocolite !

"Poltergeist freitag" in limba germana acest cuvant insemna " strigoiul vineri" acesta creatura a aparut in secolul al 7 - lea si se spune ca in ziua de 13 venea in sat la ora 12:00 sa ia 13 copii in schimbul a fi lasa ti in pace si mancatii toti oameni din sat acesta legenda si in ziua de azi se spune ca exista !

"Poltergeist freitag" in limba germana acest cuvant insemna " strigoiul vineri" acesta creatura a aparut in secolul al 7 - lea si se spune ca in ziua de 13 venea in sat la ora 12:00 sa ia 13 copii in schimbul a fi lasa ti in pace si mancatii toti ...

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Ascuns In Intuneric Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum