Avanpostul 28

161 35 4
                                    

Capitolul #1

Avanpostul 28 este un loc uitat de lume in Germania! Hamburg . acolo in 1948 O echipa formata din 5 cei mai buni soldatii si un Savant " Electro-Chimist " care avea cunostinte si in fizica cuantica .

Acestia au fost trimisi sa in avanpostul 28 pentru afla cauza semnalelor radio de joasa amplificare! Echipa ajunsa la locul stabilit fac tot ce au fost instruiti ,( Analizeaza locul , studiaza locatia si fiecare isi ocupa postul lui . din cei 5 , 2 raman afara de paza si restul intra in avanpost adica ( buncar militar) ! Acolo erau foarte multe incaperii intunecate , cu un miros insuportabil de descompunere. Au analizat fiecare incapere si coltisor pana cand au gasit Masinarie !
La prima vedere parea doar o gramada de metal si fire dar Savantul nostru a studiato si a aflat ca aceea masinarie avea rolul de creea o undã magnetica . Aceea undã putea sa faca metalul sa prinda viata . Savantul fara sa stia asta activeaza Mecanismul !! Acesta declanseaza o unda magnetica care aducea la viata cei mai groaznici soldatii !!

Ascuns In Intuneric Where stories live. Discover now