Intamplarii de groaza

62 15 2
                                    

1) un băiat împreuna cu varul sau se uitat la un album de poze  ! Cand băiatul mai mic ii spune varului sau cum il cheamă ? Varul lui mai mare ii spune ( Mihai ) de ce intrebi ? FINDCA seamănă cu băiat din dulapul meu ! Ce face Mihai ? A pai a murit acum un an după ce a căzut după scări chestia ciudata este ca a căzut in timp ce cara un dulap !

2) un tata a vrut să isi linisteasca copilul din plâns se duce in camera copilului să-l adoarma ! Când aude ca plansul copilului se liniștit acesta aude cum copilul este legănat . Se întoarce in camera lui crezând ca soția sa dus sa culce copilul când se aseaza in pat ! Observa ca soția lui dormea !

3 ) Un cuplu se ducea la întâlnire ! După 2 ani de relație băiatul ii spune fetei ca ea sa aleagă locul întâlniri , ea accepta ! La ora 21:00 băiatul se duce după fata , aceștia se plimba prin oraș după fata il conduce spre cimitir băiatul confuz ! O întreaba de ce mergem in cimitir ! Fata nu răspunde după puțin fata merge înainte fara el , strigandul sa între mai mult in cimitir băiatul se opreste si se uita la telefon ca primise un mesaj ( iubi unde esti ?)

4) in fiecare noapte sora mea vine la mine in camera si se uita urat la mine si ma ciupeste , eu vorbesc cu ea dar ea nu răspunde ! Mama si Tata vin la mine in camera ii aud cum urca scările , dar sora mea fuge repede si sare pe geamul din camera mea ! Au trecut 10 ani si acum sunt la facultate dar nu am înțeles niciodată 2 lucruri ! Sora mea murise când eu aveam 1 an si eu stăteam la etajul 9

5 ) Fac mereu treaba cu mama si îmi  place ca o pot ajuta , dar nu îmi place când intram in magazia de alimente pentru iarna , FINDCA acolo e podul pe care niciodată nu l-am urcat si nu o voi face dar mama ma chemat sa o ajut la Curățenie in magazie eu o strig ( mama unde esti ?) ea îmi răspunde sunt in pod ! Hai sa ma ajuti sa fac curat ! In timpul ăla suna telefonul ma duc in casa si răspund ( alo ) ce faci puiul meu ? Bine răspund eu ! Scuze de intârziere dar am pierdut trenul si de asta nu am ajuns repede acasa ! Mama tu esti ? Da răspunde ea !

Ascuns In Intuneric Where stories live. Discover now