Stop

34 10 0
                                    

Elysa impreuna cu Francesca au fost invitate la o petrecere , in oras sau decis sa meargă cu masina cu prieteni lor ! Odată ajunsi distractia a fost pe măsura , ceasul era 21:55 cand am ajuns dupa câteva ore ... De băut , mâncat si dans .. Eu si Francesca vrem sa pornim spre casa dar șoferul mașini era beat ... Asa ca pornim pe jos 53 de km ceasul Era 2:30 am !
Afara începu sa se lumineze ... La ora 5:00 deja era lumina afara vorbesc cu Francesca si ii zic sa ne schimbam de haine ca miroseam urat alcool si tigara ! Asa ca la un colț de padure intram pentru a ne schimba ...

Eram gata , Francesca se uita si vede ca la 10 metri de noi dupa un copac o silueta înalta , cu masca pe fata se uita la noi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Eram gata , Francesca se uita si vede ca la 10 metri de noi dupa un copac o silueta înalta , cu masca pe fata se uita la noi .. Eu ma duc sa vad cine e dar nimic dispăruse ma uit înapoi la Francesca si vad silueta in spatele ei , cu un cuțit în mana tip la ea cât ma tin plămâni ea fuge . O iau de mana si fugim cand din fata apare alta silueta cu masca pe fata dar mai mare si acesta avea o bată in mana ... Ne loveste pe amândouă .. Francesca începe sa plângă , apare si ceea de a doua silueta !

 Francesca începe sa plângă , apare si ceea de a doua silueta !

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Am fost patute pana la sange . Dupa ceva timp aceștia sau oprit , o iau de mana pe Francesca si fugim cât ne tin picioarele . Ieșim pe strada din padure si tipam dupa ajutor , dupa câteva minute vine o masina ne punem in fata mașini ne urcam si începem sa plângem , tipul din masina ne întreaba ce am Pățit ? Noi ii spunem toate cele întâmplate .. Acesta ne spune ca vom fi bine acum ! Ma uit atent pe locul din dreapta Șoferului si vad masca care o avea si silueta in padure .. Acesta ma vede ca am observat masca , blochează Ușile mașini si râzând ne spune ... In padure ati scăpat usor ! Dar va promit cu nu o sa mai aveți acelaș noroc !
Ultimul lucru auzit a fost urlete fetelor din masina !

Ascuns In Intuneric Where stories live. Discover now