Jimin İle Hayal Et!

4.5K 132 20
                                    


Tek başına Kore'de yaşıyorsun. Daha 21 yaşında olmana rağmen tek başına yaşamaktan korkmuyorsun. Küçük bir evin var ama evin içini ve dışını çok güzel süslemişsin. Evini çok seviyorsundur ama tek başına kaldığın için kendini yalnız hissediyorsundur. Yaşın küçük olmasına rağmen evlenmek istiyorsundur.

Bunları düşünürken aklına bir fikir gelir ve alışveriş merkezine gidersin. Kendine kıyafet bakarsın. Aradığın kıyafeti bulmak için alışveriş merkezini dolaşırsın. Nihayet aradığın kıyafeti bulursun. Parayı ödemek için kasaya geçersin.

Kasada kahverengi saçlı, beyaz maskeli ve 1.70 boylarında bir genç görürsün. Yakından baktığında bu çocuğun BTS'den Jimin olduğunu anlarsın. Ve sen onun 16 yaşından beri hayranısındır. Onu hâlâ seviyorsundur. Ama Jimin'in senin gibilere bakmayacağını düşünürsün.

Parayı ödersin. Tam poşetini alıp yürüyeceğin sırada Jimin ile çarpışırsın...

Onun poşetiyle senin poşetin yere düşer. Sen çok sakar bir kız olduğun için suçu kendinde bulursun.

Jimin "Pardon" der.

Sen de "Asıl suç ben de kusura bakma Jimin" dersin.

Jimin de "Sen benim ismimi nereden biliyorsun?" der.

Sen de içinden 'seni tanımayan var mı?' diyorsun. Sonra sesli bir şekilde "Ben senin 16 yaşından beri hayranınım" dersin.

Jimin de "Bu ülkeden değilsin galiba... Bu arada söylemeden geçemeyeceğim gözlerin çok güzelmiş" der.

Sen bu cümleye sadece gülersin ve oradan ayrılırsın. Alışveriş merkezinin kafesine gidip bir latte sipariş verirsin. Latten gelir. Latteni içerken telefonundan Jimin'in fotoğraflarına bakarsın. Jimin ile karşılaşıp onunla konuşmanıza inanamazsın. Üstelik sana iltifat etmişti.

'İyi ki buraya gelmişim' diyorsun. Meğer Jimin senin arkandaki sandalyeden birine oturup gizlice seni izliyordur ve sen o sırada Jimin'in fotoğraflarına baktığın için onu fark etmiyorsun. Jimin dayanamayıp senin yanına gelir ve önündeki sandalyeye oturur.

Sen ne olduğunu anlamazsın ve Jimin'e "Bir şey mi oldu?" diye sorarsın.

Jimin de "Sanki bir şey beni sana çekiyor. Acaba kendinden biraz bahseder misin?" diyor.

Sen biraz duraksıyorsun. Dediklerine inanamazsın. Hayallerin gerçekleşiyor. Jimin seni tanımak istiyordur ve kendini Jimin'e anlatırsın.

"Benim adım (adın). 21 yaşındayım. Türküm. Hayallerimi gerçekleştirmek için Kore'ye geldim."
Aslında hayallerin Jimin ile tanışmaktı. Ve artık Jimin ile tanıştığına göre sıradaki madde Jimin'i kendine aşık etmek.!

Bunu yapmalıydın. Çocukluk aşkınla evlenmek istiyordun. Bunları düşünürken Jimin seni izliyordur. Sana müsait olduğun zamanda Big Hit'e uğramanı söyler. Sen de "Tabii ki gelirim" dersin.

Jimin'e "Görüşmek üzere " deyip evine gidersin.

Kapıdan içeri girer girmez sevinçten bağırmaya başlarsın ve 'inanamıyorum Jimin benimle tanışmak istiyor, çocukluk aşkımı buldum. Jimin seni çok seviyorum aşkım. Seni kendime aşık edeceğim. Birlikte mutlu olacağız Jimin.' dersin.

Sevinçten ne yapacağını şaşırırsın. Yarın Big Hit'e gitmek istiyordun. Bu yüzden hazırlıklara başladın. Duşunu alıp kendine bakım maskeleri yaparsın. Bugün aldığın kıyafetleri yarın giyecektin.

Bakımın bitmişti ama bu sefer de karnın guruldamaya başlamıştı. Aç olduğunu anlayıp birkaç bir şey araştırdın. Bir şeyler atıştırdıktan sonra uyumak için yatak odasına gittin ve mutlu bir şekilde uyudun...

Sabah olur sen erkenden kalkıp hazırlanmaya başlarsın. Sevinçten sabah saat 07.00' de kalkmışsındır. Kıyafetini giydikten sonra saçını yaparsın. Hafif de bir makyaj yaparsın. Kendini enerjik hissetmek için kahvaltını sağlıklı bir şekilde yaparsın. Kahvaltını yaptıktan sonra saate bakarsın, saat 10.00' dur.

Çantanı alıp evden çıkarsın. Adresi ezbere biliyorsundur. Heyecanlamaya başlarsın. Şuan tam Big Hit ofisinin önündesindir. Kendinle içinden konuşmaya başlarsın. Kendine güç verip ofisten içeri girersin. Oradaki görevliler yanına gelip;

''Nereye gideceğinizi öğrenebilir miyim hanımefendi?'' diye sorar.

Sen de durumu anlatırsın;

''Ben BTS'in küçük yaştan beri hayranıyım, Türkiye'den geliyorum ve onların nasıl dans çalıştıklarını çok merak ediyorum. Rica etsem içeri girebilir miyim?''

Görevli de ''Peki'' deyip, yoluna devam edersin.

Asansöre binersin ve 3. tuşuna BTS yazdığı için ona basarsın. Asansörün 1. katta durduğunu fark edersin. İçeri bir adam gelir ve bu adam Jimin'dir. Sen;

''Merhaba Jimin ben (adın), alışveriş merkezinde tanışmıştık. Big Hit'e gelmemi söylemiştin. Ben de seni kırmamak için uğramak istedim.''

Jimin;

''Evet hatırladım. Bu arada geldiğin için teşekkür ederim. Ben de şimdi dans odasına gidip çalışacaktım. Sen de benimle birlikte gelebilirsin.''

O sırada asansör durur ve içine 5-6 tane adam girer, Jimin adamlara yer verebilmek için senin yanına gelir. Sen de asansörün tam köşesindesindir. Jimin'in yanına geldiğini görünce heyecanlanmaya başlarsın. Jimin senin tam önündedir ve vücutlarınız birbirine değmektedir.

Sen bu durumdan çok rahatsız olursun. Ama gideceğin yer yoktur. Çünkü her taraf doludur. Nihayet adamlar asansörden iner, sen de rahat bir nefes alırsın. Jimin ile beraber dans odasına gidersiniz. Jimin de kafasına göre dans etmeye başlar.

Sen de içinden ''Şimdi benim de rahat kıyafetlerim olsa ben de seninle birlikte dans ederdim Jimin'' dersin. Dans etmeyi seven bir kızsın ve bir insanı dans ederken gördüğünde dans edesin gelir. Jimin'i izlerken çok mutlusundur.

Senin eşin olmasını, yanından hiç ayrılmamasını istersin. Ama ''Jimin beni sever mi?'' diye tereddüte düşersin. Jimin yorulup yanına gelir. Biraz sohbet ettikten sonra sen;

''Ben artık gideyim'' dersin ve kalkarsın. Tam kalkacağın sırada Jimin elinden tutup seni duvarla arasına alır ve konuşmaya başlar;

''(Adın) galiba senden etkilenmeye başladım, nasıl olup da bu kadar güzel olmayı beceriyorsun. (Adın) benimle çıkar mısın? Bu benim telefon numaram.'' deyip bir kağıt parçasına yazdığı telefon numarasını çantana koyar..

Sen şuan şok üstüne şok yaşarsın. Hiç ses bile çıkaramazsın. Ama içinde kelebekler uçuşur. Bir an kendini kaybedip kendini yerde bulursun.

-1 Saat Sonra-

....

Part Son

Ah şu kelebekler de olmasalar bizler ne yapacaktık :D

Neyse umarım beğenmişsinizdir. Oylarınızı, yorumlarınızı bizden esirgemeyin lütfen..

Bizi arkadaşlarınıza önerip, Nochhim'i takip etmeyi unutmayın ponçikler..

#Nochhim #BTS

BTS İle Hayal Et! *Tamamlandı*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin