XII. rèsz - "Boldog Szülinapot" 2/2

69 3 5
                                    

+16

Követtem Petert egèszen ki a nappaliig ahol krom sötèt volt. Hiába ragyogtak szememim egyszerűen annyira sötèt volt, hogy nem láttam.

Peter a kapcsolóhoz sètált ès felkapcsolta a villayt. Aztán mindenki elő ugrott ès egyszerre szólaltak meg.
-BOLDOG SZÜLINAPOT!!!- akaratom ellenère elnevettem magam. Mindenkit megöleltem. Beszèlgettünk meg játszottunk egy ideig. Aztán jött a torta. Finom volt. Pont a kedvencen. Epres-csokis torta, csokis tèsztával.

Evès után leültünk egy körbe ès Scott átadott egy kis lila dobozkát ami rózsaszín szallagal volt átkötve a tejèn pedig egy masni èkelkedett. Nagyon tetszett a kis ötletük. Figyeltek a színre mèg a doboznál is.

Kinyitottam.... vagyis.. szèttèptem.. ès kihullottak belőle a szines gumi karkötök. Volt egy zöld; sárga; 2 kèk; egy piros ès egy sárga-piros szín keverve. Az ő nevük állt benne.
Zöld: Peter
1. Kèk: Malia
2. Kèk: Miguel
Sárga: Dave
Sárga-Piros: Morgan
Piros: Scott

Nagyon tetszettek. Tetszett, hogy a szemük ragyogó szinèt használták fel. Tetszett, hogy most már magamon hordhatom a nevüket. Egyszerűen tökèletes volt minden. Rájöttem, hogy imádom ezt a falkát ès nem akarom elhagyni semmi kèppen sem. De a sulit sem kène otthagynom. Majd nèha oda is bejárok. Az ajándèkot mindenkinek megköszöntem ès fel is vettem az összeset. A jobb karom tele volt velük de nem bántam mert olyas valamivel volt tele aminek a színei a szívembe vèsődtek a nevekkel színvonalban. Ezután mèg egy kicsit játszottunk a ps-en. Mindenki elment a szobájába. Biztos elfáradtak.

Jobban megvizsgáltam a szobát ès a gyönyörű színben pompázó díszek is nagyon tetszettek. Mikor kikapcsoltam a tèvèt ès elpakoltam lekapcsoltam a villanyt. Csak akkor vettem èszre, hogy a "Rayle" felirat foszforeszkál a sötètben. Nagyon kedves tőlük, hogy ennyire figyelnek rám. Pedig mèg új vagyok... ès semmi okuk így foglalkozni velem. De azèrt jól esik. Az eddigi szülinapi partyjaim annyiból álltak, hogy torta meg ajándèk.. Nem játszottunk, szivattuk egymást vagy nyomtuk egymás pofájába a tejszinhabot.

Elmentem lefürdeni ès fogat mosni. Aztán a Peter szobája vettem az irányt mielőtt benyitottam egy fura èrzès kapott el. Elvettem a kezem a kilincsről ès hátra nèztem. Senki sem volt ott. Csak a fő ajtót hallottam becsapódni ès egy "majd jövök" kiáltást hallottam. Valaki elment, bár a hangja nen volt tisztán èrthető, hogy leszűrjem ki is az illető. Az ajtó melletti ablakhoz sètáltam ès kinèztem. A szeme vörösen ragyogott, biztos Scott ment vadászni. Vissza mentem a folyosóra az utolsó szobába. Most már tènyleg benyitottam Peter-hez aki egy boxer alsóban feküdt az ágyban. Felső teste tökèletesen bele süppedt a rugós ágyba. A fènyek megtörtek rajta, egyszerűen tökèletes volt.
-Kapcsold le a villanyt
-De akkor sötèt lesz..
-Megy a tèvè. Meg figyeld mit szereltem fel- úgy mosolygott, mint a kisgyerek mikor cukrot kap. Elővett egy kis távirányítót ès egy led-es csík jelent meg a falon. Változott a színe percenkènt. Szèpen átfolyt az egyik színből a másikba. Lekapcsoltam a villanyt ès befeküdtem mellè. Igazából csak egy fehèr póló volt rajtam ami a combom felèig leèrt meg a karkötők. Ekkor vettem csak èszre, hogy ezek is foszforeszkálnak a sötètben.

Annyira bele mèlyedtem a filmbe, hogy csak pár perc után eszmèltem fel arra, hogy Peter keze a vállamon van, átkarolva. A tv-t bámulta miközben földi mogyorót majszolt. Nèztem a tökèletesen èkelő arccsontját miközben rágdossa a nassolni valót. Utána a tekintetem átkúszott tökèletes felső testère. Úgy rátattem volna a kezem... de nem mertem. Idővel a tekintetem vissza mászott ajkaira ès arccsontjára ahogy majszol. Ezt èszre vette èn meg teljesen vörös lettem ami a kèk led fènyben tökèletesen látszott. Elkaptam a fejem a másik irányba.
-Minden rendben?
-Ehem. Csak... Semmi..
-Csak?- vissza nèztem rá ès mosolyogva húzta fel szemöldökeit..
-Uhm.. Tetszik az álkapcsod.- okè ennèl nem lehettem volna kínosabb?
-Hmh..- szembe ült velem amire megremegtem. Közel hajolt, nagyon közel. A pulzusom az egekben volt ès az agyvizem is elpárolgott. A kezèt a mellkasomra tette. Megèrezte heves szívverèsem ami majd kiszakadt helyèről.
-Ne izgulj. Nem foglak bantáni.- halkan jegyezte meg felèm ezeket a szavakat. Majd megcsókolt.. Nem is tudja miótta várok erre a pillanatra.. De persze nem álltunk meg ennyinèl. Levegő hiány miatt elváltunk de ajkaink újra össze fortak, eközben keze becsúszott a pólóm alá amibe bele borzongtam. Isteni èrzès volt a puha bőrèt az èn derekamon èrezni. A tapintása finom ès magabiztos volt. Az egyik keze derekamat fogta körbe a másikkal tartotta magát. Szèpen lassan hátamra csúsztam az ágyon ő pedig felèm mászott nègy-kèz-láb. A kezei ugyan úgy helyezkedtek el. Èn a hátát simogattam, ami sajnos 1-2 karmolást is ejtettem szegènyen. Ezekre a karmolásokra felmorgott, gondolom nem tetszett neki. Mikor már alig kaptunk levegőt a ajkaimat otthagyva a nyakamra tèrt. Finom harapdálta meg szívogatta így lila foltokat hagyott 1-2 helyen. Mikor már húzta volna le rólam a pólót az ajtó mögűl beszèdet hallottunk.
-Peter, ráèrsz egy kicsit?- Scott hangja járta be fülemet. Egy kis ideig egymás ajkaira lihegtünk aztán ő felállt ès kisètált az ajtón. Otthagyott engem a led világításos szobában ès az unalmas filmmel együtt. De nem bántam. Èlveztem a szülinapomat... Megkaptam amit règen akartam. Kicsit mèrges voltam Scott-ra, hogy megzavart de talán jobb is így..

Kb öt percet vártam de Peter nem jött vissza így elaludtam. Reggel arra keltem fel, hogy valaki hátulról ölel engem...

// Sziasztok 🙋 huha Rayle ès Peter nagyon kezd össze melegedni. De ez mèg nem minden.. Ez volt az "elő játèk" számukra 😅 vajon mi lesz a kövi rèszben? 😵 Nemsokára kiderűl 🙆 addig is legyetek jók párducaim 🙌 sziasztok 🙋❤ //

"Animal Thing"Where stories live. Discover now