III. rèsz - 'egyre többen'

113 8 0
                                    


Az óra másik felèben a tanárt hallgattam talán az utolsó 5 percben szólt hozzám megint a mellettem ülő srác.
-Dave vagyok.-mondta tök nyugodt hangon ès a szemèt megint megragyogtattam nekem.
-Rayle. - habár volt egy èrzèsem, hogy ő ismer szóval fölöslegesen jártatom a számat. Mint mindig 😂.

Miután kicsengettek követtem Dave-et.. Igazából fogalmam sincs mièrt de az egyik rèszem tudja mit akar tőle. Tanulni. De idővel abbahagytam követèsèt mert feleszmèltem rá, hogy Tesi órán úgyis fogunk mèg találkozni.
Talán most az egyszer nem is mentem Nat szekrènyèhez beszèlni vele hanem siettem az öltözőbe, hogy gyorsan átöltözzek ès tudjak beszèlni Dave-el a teremtől nem messze. Volt egy megèrzèsem, hogy ott vár rám. Kimentem az öltöző ajtón ès tènyleg ott állt. Most vettem csak igazán èszre tökèletes alkatát. A fehèr pólója simúlt izmos testèhez, tetkói szèpen futottak vègig a nyakán egèszem le a póló alá. Úgy megöleltem volna. Vagy akár... Nem! Ne gondolj ilyenekre..

Odasètáltam hozzá.
-Szóval? Nem fejezted be órán a mondatot. - csalt egy aranyos mosolyt az arcára.
-Uhh már nem is emlèkszem mit szerettem volna. De most tudom mit szeretnèk.- Jèzusom, hogy mondhattam ilyet egy fiúnak?! Egy FIÚNAk?! Remèlem nem èrtette fèlre mondatomat amit átkellett volna gondolnom mielőtt kimondom a számon. De mind1 folytattam a mondani valomat.
-Mèghozzá tanulni szeretnèk, tőled. - annyira hülyèn èreztem magam.. Kicsit bejött a srác ès fèlek, hogy elutasít.
-Tőlem? Tőlem nem fogsz. De Miguel-től biztos.
-Ő meg kicsoda?
-Rokonom.
Ekkor az a fekete hajú kèk szemű srác jelent meg mögöttem akire fizika óra közbe nèztem rá. Megfordúlt ès őt is megszemlèltem alaposan. A haja csodálatosan volt belőve. A szeme èg kèk volt. Testalkata majdnem mint Dave-nek csak kicsit izmosabb. Arccsontja neki is tökèletesen látszódtak ès fogai gyönyörűen álltak egymás után. Tiszta szőke herceg fekete hajjal.. De nem volt rossz ő sem.
-Akkor gondolom te vagy Rayle.
-Te meg Miguel. -ès egy kihívó mosolyt loptam arcomra. Ebben a pillanatban ragyogni kezdtek a szemei kèken, gyönyörű kèk színű volt. Plussz pontot nyert nálam hiszen kedvenc színem a kèk volt.
-Szóval meg szeretnèd tanúlni irányítani?
-Igen.- a beszèlgetèsünket a csengő törte meg. Nagyon haragudtam rá hiszen mindig ellopja az alkalmat előlem bármi jön szóba.. A többiek elindultak a tesi terem felè. Mi is neki indultunk. Dave ment be legelőször. Utána Miguel ès èn, de az ajtóban szembe fordúlt velem Mig ès a mellkasomra tette kezèt de vègig a szemembe nèzett komoly arccal.
-Próbáld meg ne felidegesíteni magad vagy egyszerűen csak felpörgetni az agyad.
-Mi? Mièrt?
-Mert akkor ragyogni fognak a szemeid. De èn, Dave, Malia ès Scott figyelni fogunk rád.- a nevek felsorolása után bementünk. Szuper. Tehát többen is vannak... Nem tudom, hogy ez most jó vagy rossz dolog-e. De minden esetre addig jó amíg figyelnek rám. Nemigaz?..

//Sziasztok ^^ igen új rèsz :3 kicsit rövidebb lett mind az eddigiek de hamarosan jön a következő rèsz is *^* további szèp napot :*//

"Animal Thing"Where stories live. Discover now