○sixty four○

7.5K 904 190
                                    

Εχει περασει σχεδον μια μερα απο οταν τον ειδα .Τις πρωτες ωρες της περασα με το να καθομαι στα σκαλοπατια ,να κοιτω το πεζοδρομιο και να κλαιω .Δεν επρεπε να τρεξω ξανα κοντα του .Ειχα την περιεργεια να ακουσω τι εχει να μου πει.Μα δεν θα εκανα το ιδιο λαθος .

Μπηκα μεσα στο σπιτι και ενιωσα το σωμα μου να ειναι ετοιμο να πεσει στο πατωμα και να μην ξανασηκωθει .Ημουν εξαντλημενη .Μα επρεπε να παω σε ενα σημαντικο για μενα μερος .

Τον ξεχασα μια φορα δεν θα το ξανακανω.

Πηρα τα κλειδια μου και βγηκα εξω .Αρχιζα να περπατω προς το νεκροταφειο .Δεν θα εμπαινα μεσα ,αλλωστε δεν θα ηταν και ανοιχτο .Απλως απο εκει μπορουσα να δω τον ταφο του .

Φτανω μπροστα στην καγκελοπορτα και τον κοιτω .Δακρυα δεν τρεχουν πια απο τα ματια μου .Στερεψαν .Δεν εχω αλλα .Ενα χαμογελο ξεφυτρωνει οταν φανταζομαι τον πατερα μου να καθεται διπλα απο τον ταφο του και να με χαιρετα .

Γιατι εφυγες ,μπαμπα;

Βηματα ακουγονται και γυριζω να κοιταξω ποιος ειναι .Ο Αρης .Γυρνω μπροστα μα ο μπαμπας μου πια εχει εξαφανιστει .Οπως και πολλα αλλα αγαπημενα μου προσωπα θα κανουν .

Στεκεται διπλα μου και απλως κοιτα μπροστα .

-Ξερεις ποτε ,δεν σου ειπα οτι ημουν ορφανος.Εκει γνωρισα και τον Στεφανο .Μια φορα που το σκασαμε απο το ορφανοτροφειο ,πεσαμε πανω στον αδερφο σου .Μας εφερε στο σπιτι σας και ειδα τους γονεις σας. Μολις τον φωναξε μπαμπα ,τον ζηλεψα .Μα οταν εμφανιστηκε ο πατερας σου τον θαυμασα τοσο πολυ.Μας φερθηκε λες και ειμασταν δικα του παιδια.Μας πηγε ξανα πισω στο ορφανοτροφειο και ερχοταν καθε μερα μαζι με τον αδερφο σου να μας συναντησει ."λεει και εγω δεν γυριζω να τον κοιταξω ."Σημερα ειναι η μερα του α-"παει να πει μα τον διακοπτω.

-Ξερω τι ειναι ."απαντω και γυριζω πλατη και φευγω .

Για αυτο η μητερα μου ελειπε πολλες ωρες απο το σπιτι ,και εγω ημουν τοσο αχαριστη ωστε να ασχολιεμαι με χαζο-ερωτες που τελειωσαν αδοξα .

Τωρα ,τωρα ετοιμαζομαι για το δειπνο μου με τον Αγγελο.Δεν θελω να παω.Μα αυτο επρεπε να το σκεφτω πριν συμφωνησω να βγω μαζι του.

Εχω ενα κακο προαισθημα.

Βαζω μια μαυρη ψηλομεση φουστα και ενα ασπρο μπλουζακι που το βαζω μεσα απο την φουστα .Βαζω τις μαυρες γοβες .Λιγη μασκαρα και βγαινω εξω ακριβως εννια οταν η κορνα του αυτοκινητου ακουγεται.

𝙳𝙸𝚉𝚉𝚈Where stories live. Discover now