♡thirty eight♡

9.4K 1.1K 364
                                    

Τον κοιταω εκπληκτη.

Τι βλακεια πεταξα;

-Στεφανε..."παω να μιλησω μα αυτος το μονο που κανει ειναι αν με αφησει και να αρχισει να περπατάει."ΣΤΕΦΑΝΕ!"του φωναζω και τοτε γυρναει και με κοιταει .Τα ματια του γυαλιζουν μα δακρυα δεν τρεχουν .

-Τι ειναι Ιρις;Πρωτα μου γαμας το μυαλο μετα τη ζωη και στο τελος την καρδια;Δεν εκατσες καν να μου μιλησεις για την Ρενε που στην τελικη ηταν ενα απλο σχεδιο για αν ζηλεψεις.Εφυγες.Ερχεσαι μαθαινεις το γαμημενο μυστικο και δεν έρχεσαι να μιλησεις σε μενα .Φευγεις .Απομακρυνεσαι .Γιατι νομιζεις πως σε ρωταγα συνέχεια γιατι απομακρυνεσαι ;.Κοιτα τωρα εμενα να απομακρυνομαι."λεει ενω ανεβαινει στην μηαχνη του και εξαφανιζεται στους δρομους.

Δεν ξερω τι πρεπει να κανω;Απο την μια του υποσχεθηκα οτι θα παω σε εκεινον.Αλλα απο την αλλη δεν μπορω .Δεν αντεχω αλλο.

Συνεχιζω να περπατω προς το σπιτι οπου βρισκω την Ευα να καθεται στα σκαλοπατια.

-Εμαθες το μυστικο;"με ρωτα και την κοιτω περιεργα.

-Το ηξερες ;"την ρωταω και δεν μου απανταει.Το μονο που κανει ειναι αν κοιταξει το εδαφος .

Το ηξερε.Και δεν μου ειπε τιποτα.

Προχωραω και αφου την προσεπρασω μπαινω μεσα στο σπιτι κλεινοντας την πορτα πισω μου .Ολοι γυρω μου ηξεραν.Και εγω για αλλη μια φορα σταθηκα αφελης .

Αφελης μπαμπα.

Ακους...

Πηγαινω στο δωματιο μου και αρχιζω να φτιάχνω την βαλιτσα μου .Φεν αντεχω αλλο εδω .Ειναι γεματο απο αναμνησεις.

Ελα ρε μωρο μου ενα φιλακι και θα φυγω χωρις να με δει ο αδερφος σου .Μονο ενα ."με εκλιπαρεί ο Αρης και αφου του το δωσω βγαινει απο το παραθυρο.

Κοιτα ενα πανεμορφο πλασμα που υπαρχει εδω ."λεει ενω με κοιταει..

Ωω!Συγκινουμαι ο αδερφος μου ειπε καλη κουβεντα για μενα ..

Ρε Ιρις σου εχει γαμησει το μυαλο για αυτο παρε τον κωλο σου και παμε να τον βρουμε .

Πως το διαβαζεις αυτο εδω;"λεει ενω κραταει το βιβλιο μου με το ενα χερι.

Γεματο αναμνησεια που δυστυχώς δεν μπορουν να διαγραφτουν.Περνω ενα χαρτι και ενα μολυβι και αρχιζω να γραφω στην μαμα μου .

Μαμα,

Μην ανησυχησεις αν δεν βρισκεις το ταψι αδειο ή την κατσαρολα με τις μπαμιες πεταμενες στα σκουπιδια.Εφυγα για λιγο καιρο .Πες το διακοπες.Εγω το λεω ψυχική κουραση.Μην με ψαξεις.Και οχι δεν με έχουν απαγαγει.Μην πεις σε κανεναν για αυτο το γραμμα

𝙳𝙸𝚉𝚉𝚈Where stories live. Discover now