■sixty two■

8K 946 155
                                    

Τρεις μερες .

Τρεις ολοκληρες μερες εχω να τον δω .

Την πρωτη μερα του εστειλα χχιλιαδες μυνηματα ,τα τηλεφωνα εκατομμυρια και οι χτυποι της καρδιας μου δισεκατομμυριοι.Μα σε κανενα δεν απαντησε .Το αγχος με κατετρβγε απο μεσα προς τα εξω,τοσο επωδυνο.

Δενηξερα τι ειχε παθει ,και αυτο με αγχωνε .

Τι ηταν αυτο που τον κραταγε μακρυα μου;

Την δευτερη μερα ,αποφασισα να παω στην αποθηκη .Μα καθε φορα που χτυπαγα την πορτα εκεινη την μερα ,κανεις δεν ανοιξε .Χαζευα στον δρομο τους περαστικους.Μηπως το δω τυχαια. Στα χιλιαδες βλεμματα αναζητουσα μοναχα ενα.Και δεν το βρηκα ,δακρυα ετρεχαν απο τα ματια μου ,καθ'ολη την διαδρομη για το σπιτι μου .

Γιατι δεν μου εστελνε εστω ενα μυνημα οτι ηταν καλα.Αυτο μονο .

Ας με καθυσυχαζε .

Την τριτη μερα ,πιστεψα οτι μαλλον επειδη δεν το εκανα μαζι του να με παρατησε.Μα σκεφτηκα ,οτι δεν θα το εκανε αυτο ποτε ο Στεφανος.Καταλαβα οτι εκανα λαθος που του εδωσα την δευτερη ευκαιρια.Επρεπε εκεινη την νυχτα ,πριν 3 μερες να ειχα στριψει σε εκεινη την γωνια και να εξαφανιζομουν ,οπως εκανε και εκεινος σε εμενα.

Η Ευα δυστυχως ειχε φυγει μια εβδομαδα με τον αδελφο μου για διακοπες στο εξοχικο μας ,με επαιρνε καθε μερα τηλεφωνο μα καθε φορα που μου ανεφερε τον Στεφανο αλλαζα θεμα .Απαγορευσα να ξανακλαψω για καποιον .

Ο μπαμπας μου μου ειχε πει να μην κλαψω για καποιον που δεν αξιζει τα δακρυα μου .

Το μονο που κουβαλαω τωρα ειναι ερωτησεις και θυμο.

Με περασε για χαζη και με εκανε να τον εμπιστευτω.

Επρεπε να το καταλαβω οτι ηθελε μιε ξεπετα .

Αλλα παλι καλα που του εδωσα τον εαυτο μου .

Γιατι ομως τον ενοιαζε;

Γιατι συνεχιζε να με κυνηγαει;Γιατι απλως δεν παραταγε ;Το ελεγε συνεχεια .Με προσβαλλε συνεχεια μου ειχε δωσει τοσους λογους να φυγω μακρυα του .

Μα εγω ημουν διπλα του .Καθε στιμγη .Του τα εδωσα ολα ,ολα τα δακρυα μου,την καρδια μου και παραλιγο και την ψυχη μου .Ημουν διπλα του ,μα κανενας δεν ηταν διπλα μου .

Και τωρα μεσα σε ενα αδειο σπιτι .Ο Αρης προσπαθησε να μπει μεσα στο σπιτι καθως ηξερε πως ημουν μεσα ,ο Κωστας ηρθε το πρωι που με αφησε ο Στεφανος μα τον απεφυγα οπως μου ειχε ζητησει .

𝙳𝙸𝚉𝚉𝚈Where stories live. Discover now