■fourteen■

10.9K 1.2K 153
                                    

-Ποιος ειναι τωρα αυτος παλι;Μία Αγγελος, τωρα Άρης."Λεει ενω ξεφυσαει..

Αναψανε τα αίματα.

-Κάποιος δεν εψαξε καλα το παρελθον μου .."λεω ειρωνικα ενω τον απομακρυνω και αρχιζω να προχωρω.

-Ίρις.."λεει αγρια μα κανω πως δεν τον ακουω και προχωραω .

-Πες μου ποιος ειναι;"με ρωταει αφου με εχει γυρισει και με κοιτα στα ματια .

Ειναι πραγματικα θυμωμενος.Τα ματια του απο καφε εχουν γινει καταμαυρα και μια φλεβα πεταγεται στον λαιμο του.

-Μαντεψε."του λεω ενω εχω εγω το στραβο χαμογελο."Ποιος να είναι ο Αρης;Ποιος να ειναι;"κανω και καλα πως δεν θυμαμαι."Α ναι! Ο πρωην μου."λεω αργα και βασανιστικα κανοντας τον να κοκαλωσει.

Εγω παντα κερδιζω σε παιχνιδια.

-Μην παιζεις μαζι μου ,Ιρις.Σε προειδοποιω."μου λεει αποτομα.

Ή μηπως οχι;

-Γιατι εσυ τι θα εκανες Στεφανε;"τον ρωταω ενω γυριζω να τον κοιταξω καθως περπαταω προς τα πισω.

-Δεν θα επαιζ-"παει αν πει μα τον διακοπτω.

-Ναι , σε πιστεψα τωρα Στεφανε.Καθεσαι και φιλάς την μια και την αλλη αλλα κατα τα αλλα δεν θα επαιζες μαζι μου . Γιατι θες τοσο πολυ να σου πω οτι σε θελω Στεφανε;Για να ικανοποησεις τον εγωισμο σου και να προσθεσεις αλλο ενα νουμερο στη λιστα με τις κοπελες που πληγωσες;Μαθε κατι Στεφανε.Εσυ και οι μαλακες του ειδους σου εχουν δοκιμασει να με πληγωσουν .Το χουν καταφερει.Δευτερη φορα δεν την ξαναπαταω."του λεω αγρια και αποτομα ενω συνεχιζω να περπαταω μαγια αλλη μια φορα πιστευα πως νικησα χωρις να πληγωθω.

-Να πας να γαμηθεις με οποιον θελεις,Ιρις.Σου αξιζει να παθεις τα χεροτερα.Μια πουτανα εισαι που πηγαινεις απο κει και απο δω .Και πίστεψε με η αληθεια ειναι οτι ηθελα να κανω ακριβως το ιδιο με τον Αγγελο .Ενα ωμο σεξ.Απλώς ηξερα πως θα επεφτες με κατι συναισθηματικα λογακια."λεει ενω ερχεται κατα πανω μου .

Ειναι αρκετα θυμωμενος και δεν ξερω αν τα εννοει τα λογια αυτα.Μα με πληγωσαν.

-Μια ειμαι ενα απολυτο τιποτα , μία γινομαι πουτανα.Αποφασισε τι απο τα δυο ειμαι ,Στεφανε."του λεω ψυχρα χωρις να γυρισω να τον κοιταξω .Ενω δακρυα τρεχουν απο τα ματια μου.

Αρχιζω να περπατω χωρις να του ριξω μια ματια .Στριβω μετα απο πολυ περπατημα και βρισκομαι στην τελικη ευθεια για το σπιτι μου .Μια μηχανη περναει απο διπλα μου και διπλοπαρκαρει απεναντι απο το σπιτι μου.Ο οδηγος κατεβαινει και βγαζει το κρανος του ενω στηριζεται στην μηχανη του και κοιτάει προς το μερος μου.

𝙳𝙸𝚉𝚉𝚈Where stories live. Discover now