verhuizen

70 2 0
                                    

Anna pov

Ik ben nu 5 maanden zwanger en 2 maanden uit het ziekenhuis. Door de nieuwe behandeling hebben Luke en ik het trouwen even uitgesteld, maar we hebben wel besloten dat we samen willen gaan wonen. We gaan in Australië wonen zodat onze familie's allebei dicht bij wonen. We hebben ook besloten dat we met de jongens samen gaan wonen, want dat vond het management het beste. We hebben echt al heel veel huizen gezien en vandaag gaan we er ook weer twee bekijken. We hebben niet extreem veel eisen, maar het moet wel een groot huis zijn, want we zijn met veel mensen. Ik kan niet veel huizen per dag bekijken, omdat ik heel snel moe ben met zo een grote baby buik. 

Dus hier zitten we dan in de auto op weg naar het eerste huis. Het is half 12 en iedereen heeft er super veel zin in. Dit is het huis dat Michael heeft uit gekozen en niemand weet hoe het er uit ziet. Het ligt in een buitenwijk van Sydney, maar niet te ver van het centrum. 

Na een half uur rijden staan we voor het huis, het ziet er echt super cool uit. Het is echt super groot, met een groot zwembad in de tuin.

 Het is echt super groot, met een groot zwembad in de tuin

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Van binnen is het een oude, maar toch ook moderne stijl. Het huis heeft veel slaapkamers met allemaal een eigen badkamer. Er zit ook een super mooie keuken en een grote woonkamer. Er is ook en super mooi en groot terras en een balkon boven. Maar ik weet niet wat het is, maar ik heb geen goed gevoel bij dit huis. Het geeft me geen thuis gevoel. 

Voordat we gaan, gaan we allemaal nog even met elkaar bespreken wat we er van vonden. 'Ik vindt het echt een amazing huis' zegt Michael enthousiast. 'Ik weet het niet' zeg ik, 'Ik vind het denk ik te groot en het voelt gewoon niet goed'. 'Ja, ik ben het wel met Anna eens' zegt Calum en Ashton en Luke knikken ook. 'Ahh, echt. Het is zo een mooi huis' zegt Michael teleurgesteld. 'Ja, het is ook een mooi huis, maar we voelen het bewoon niet' zegt Calum. Michael knikt, 'Oké, laten we dan maar naar het volgende huis gaan' zegt hij. 

Het volgend huis is het huis dat de makelaar voor ons heeft uitgezocht. Ik ben heel benieuwd, want het ligt best ver buiten het centrum en hij schijnt bij het strand te liggen. Het ligt een uur tijden van dit huis en ongeveer een half uur vanaf het centrum. 

Als we voor het huis staan ben in helemaal in shock. Het is zo mooi echt helemaal mijn stijl. Het heeft iets Amerikaans, maar is ook zo super gaaf. 

 

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.


'Vind je het leuk?' vraagt de makelaar. Ik knik glimlachend. 'Ja, ik dacht al dat je dit leuk zou vinden'. Binnen is het kleiner dan het vorige huis, maar ik vind het wel knus en het geeft me gelijk een super goed gevoel. Er zijn precies genoeg slaapkamers en dan hebben we nog twee ruimtes over. Er zijn vier badkamers en een keuken en woonkamer. We hebben voor een grote tuin en achter ook, met een zwembad. 

Als ik boven op het balkon zie voel ik twee armen om mijn heen slaan. 'Wat vind je ervan?' vraag ik als Luke zijn hoofd op mijn schouder legt. 'Ik vind het echt een heel mooi huis, het is groot genoeg, het heeft een zwembad in de achtertuin en het ligt dicht bij het strand, dus ik vind het echt heel cool' zegt hij en kust mijn wang wang. 'Jij?'. 'Ik vind het echt een fantastisch huis, het is mooi, niet te groot en inderdaad dicht bij zee' zeg ik met een glimlach. 

'Dit is het huis' zegt Ashton en komt bij ons staan. 'Ja, vind ik ook' zegt Calum als hij naast Ashton gaat staan. 'Oké, jullie hebben gelijk. Dit huis is veel beter dan het vorige' zegt Michael. 'Wil dat zeggen dat...' vraagt ik en Michael maakt mijn zin af. 'Ja, dat wil zeggen dat ook vind dat dit het huis is' zegt hij blij. 'Oké, laten we de makelaar dan maar gaan zoeken' zegt Luke enthousiast.

'Ik ben er al' zegt hij en we draaien ons om. 'Wat vinden jullie van het huis?'. 'Amazing' zeggen we in koor. 'Oké, dat is duidelijk. Willen jullie er nog even over nadenken of kopen jullie het gelijk?'. 'Kopen' zeggen de jongens gelijk. 'Nee, we willen er graag nog even over nadenken' zeg ik. 'Oké, jullie hebben mijn nummer, dus laat me het weten als jullie er uit zijn' zegt de makelaar en vertrekt. 

'Hoezo moeten we er nog over nadenken?' vraagt Michael en kijkt me aan. 'We hebben met het management afgesproken dat we  het huis eerst aan hun laten zien voordat we het kopen' zeg ik rustig. 'Oh ja, shit. We hadden echt een probleem gehad als we dat vergeten waren' zegt Calum lachend. Ik knik. 'Zullen wij dan maar naar het management gaan om het te bespreken?' vraagt Ashton. De jongens knikken. 'Willen jullie mij eerst naar het hotel brengen, ik ben best wel moe en ik wil eigenlijk even slapen' zeg ik een beetje blozend. Ik vind het echt vervelend dat ik niet altijd mee kan, want dat wil ik wel heel graag, gelukkig snappen de jongens het wel. 'Natuurlijk brengen we jou eerst weg, het ligt toch op de route' zegt Luke en kust mijn hoofd. 

'Zo moeilijk zwangere vrouwen, moeten altijd net iets anders behandelt worden' zucht Michael plagend, waardoor hij een duw krijgt van Ashton. 'Oké, sorry' zegt hij lachend en doet zijn handen om hoog als verontschuldiging. We lopen met zijn alle naar de auto en rijden met zijn alle terug naar het hotel. 

Als ze mij afgezet hebben rijden de jongens door haar het gebouw waar hun management in zit en ik ga lekker naar mijn kamer en ga op bed liggen. Ik sluit mijn ogen en val in slaap denkend aan het huis. Ik hoop zo dat management het goed keurt. 

Het geheimOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz