Düsseldorf dag 2

130 3 0
                                    

Michael pov

Het is 7 uur en er is nog niemand wakker. Het was gisteren echt super gezellig, Anna is ook super gezellig. Het lijkt wel of ze iedereen opvrolijkt.Voordat we haar ontmoetten zaten we allemaal een beetje in een dip, we misten thuis en het ging gewoon allemaal niet zo lekker, maar zij heeft ons daar helemaal uitgetrokken. Ik ben eigenlijk nog best moe dus ik draai me nog even om en probeer veder te slapen. Ik word weer wakker van geschreeuw en gelach. Het is 9 uur dus ga ik er maar uit. Het geschreeuw en gelach komt uit de chillroom, ik doe de spiegeldeur opzij en zie daar Ashton, Luke, Calum en Anna zitten. Ze zijn aan het gamen. "Wat is hier allemaal aan de hand" vraag ik. "ik heb net gewonnen van Calum met fifa" zegt Anna lachend. "Ahw Calum heb je verloren van een meisje" vraag ik lachend. Hij kijkt me dodelijk aan. We schieten alle 4 in de lach. "Ze is echt goed zelfs jij kan niet van haar winnen" zegt hij. "Nou, dat wil ik wel eens zien" zeg ik en pak de controller over van Calum. "GEWONNEN" roept Anna lachend. Dit kan echt niet, ik heb net verloren van meisje. Nier zo maar verloren, nee dik verloren met 0-5. "Het is niet eerlijk hè" zegt Calum. Ik schud mijn hoofd nog steeds in shock. De rest is aan het lachen. We blijven nog gamen tot 10 uur. Dan gaan we allemaal iets voor ons zelf doen. We moeten om 2 uur bij de Esprit arena zijn voor sound checken daarna s' avonds optreden. Ik ga lekker muziek luisteren in mijn bunk. 

Anna pov

We zijn net klaar met gamen en ik heb besloten om te gaan douchen en aankleden. Ik pak een handdoek, haal mijn douch spullen uit mijn kastje en ga lekker douchen. Na een kwartiertje droog ik me af en kleed ik me aan. Ik doe een blauwe spijkerbroek, een wit t-shirt en een lange leger jas aan. Ik doe mijn bruine haren in een hoge paarden staart. Mijn make-up bestaat uit mascara om mijn bruine ogen mooi uit te laten komen, rode lippenstift en highlighter. Nadat ik klaar ben in de badkamer pak ik een van de boeken die ik heb meegenomen en ga ik in de chillroom zitten. Er is nu niemand hier dus lekker rustig. Het boek heet ooggetuigen en ik heb het al zo vaak gelezen maar het blijft leuk. Als ik halverwege hoofdstuk 1 ben gaat mijn telefoon. het is mijn moeder.

A: "Heey mama hoe is het"                                                                                                                                               M: "Dag lieverd het gaat goed hier en hoe is het bij jou"                                                                                  

A: "Het is hier echt heel leuk, heel gezellig en leuke mensen. We zijn nu in Düsseldorf en vanavond is de show. Gisteren hebben we gezellig door de stad gewandeld."                                         M: "Dat klinkt heel gezellig, maar maak je je niet te moe en vergeet je niet je medicijnen te nemen"                                                                                                                                                                                     A: "Nee, mam"                                                                                                                                                              

M: "Oké dan is het goed lieverd ik moet gaan love you"                                                                                   A: "Love you to, miss jullie en geef een knuffel aan Sander van me" zeg ik nog voor ze ophangt.  

Mijn medicijnen nemen dat moet ik nog doen, ik doe het nu wel anders ben ik het straks vergeten en dan gaat het niet goed. Ik leg mijn boek en telefoon op de bank en loop naar de badkamer. Er is gelukkig niemand, ik neem snel mijn medicijnen en loop dan naar de keuken. Ik had ondertussen wel dorst gekregen. Ik pak een glas en doe er cola in. Wat is het rustig? waar is iedereen denk ik. Ineens komen al de jongens aan gerend met mijn telefoon. "Wat doen jullie met mijn telefoon" vraag ik. "Wie is jou mannetje" vraagt Calum giechelend als een klein jochie. "Is het je vriendje" vraagt Michael net zo blij als Calum. Ik begin keihard te lachen. "Wat is er zo leuk" vraagt Luke geïrriteerd.  "Dat is mijn neefje" lach ik veder. Ze kijken me allemaal een beetje teleurgesteld aan behalve Luke, hij lijkt opgelucht. "Jullie dachten dat het mijn vriendje was hè" vraag ik terwijl ik mijn telefoon terug pak. Ze knikken beschamend.  Ik lach en loop langs ze heen naar de chillroom, ik hoor dat ze me volgen. 

We gaan allemaal op de bank zitten en ik pak mijn boek weer. Dan schiet me iets te binnen, "Waarom hadden jullie eigenlijk mijn telefoon" vraag ik. "Nou, we wilden onze nummers in je telefoon zetten maar we konden er niet in en toen kwam er een appje van je neefje" legt Luke uit. Ik knik, unlock mijn telefoon en geef hem aan Luke. Hij kijkt me raar aan. "Dan kan je je nummer er in zetten" zeg ik. Hij knikt en begint te typen. Na 5 minuten heeft iedereen zijn nummer er in gezet. Ik ga veder met lezen in mijn boek tot Paul binnen komt lopen. "Wat doen jullie nog hier jullie moeten over 5 minuten sound checken" zegt hij boos. De jongen springen op en rennen de bus uit. We kijken ze lachend na. "Ga je mee" vraagt Paul. "Ja, ik kom" zeg ik en pak mijn tas uit mijn bunk. We lopen samen naar de arena.

 Als we daar aankomen zijn de jongens al aan het sound checken. "Kom ik wil je aan iemand voorstellen" zegt Paul. We lopen door een lange hal met veel deuren, aan het eind van de gang gaan we een kamer in, er zit een vrouw en een klein meisje. "Heey Lou dit is Anna, het zusje van Ashton" zegt Paul tegen de vrouw. "Hoi ik ben Lou en dit is Lux" zegt ze en steekt haar hand uit. "Hallo ik ben Anna" zeg ik en schud haar hand. We gaan samen op de bank zitten en beginnen gelijk te kletsen. "Ik laat jullie dames weel even alleen" zegt Paul en loopt de kamer uit. We hebben het een beetje over de tour tot Lux bij de bank komt staan. "Wil je erbij zitten" vraagt Lou. Lux knikt verlegen, we schuiven allebei een beetje op zodat ze erbij kan zitten. Ze klimt op de bank en gaat tussen ons zitten. "Hoe oud is ze" vraag ik. "2" zegt ze. Lux kijkt om hoog en kijkt me aan. "Wie ben jij" vraagt ze nieuwsgierig.  "Ik ben Anna, en wie ben jij" vraag ik. "Ik ben Lux" zegt ze, "wil je spelen". "Ja, graag" zeg ik, "wat wil je spelen?". "Barbie, barbie" zegt ze. We gaan op de grond zitten en beginnen te spelen. 

Na een half uurtje komen de jongens binnen. "Ga je even mee naar buiten" vraagt Luke als hij naast me komt zitten. "Ja, is goed" zeg ik, we staan op en lopen naar de deur. "Wat ga je doen" vraagt Lux.  "We gaan even naar buiten" zeg ik tegen haar. "Mag ik mee". Ik kijk Luke aan en hij knikt. "Ja, moet je alleen even aan je moeder vragen" zeg ik en ze rent gelijk naar Lou. Na een paar minuutjes komt ze terug met haar jas en schoenen aan. "let's go" zegt Luke en we vertrekken. Na een tijdje lopen komen we bij de Rijn aan. Lux pak met haar ene handje mijn hand en met haar andere Luke's hand. We kijken en lachen allebei naar het kleine meisje dat kletsend door loopt. We kijken elkaar aan en lachen. We kletsen wat en na een tijdje langs de Rijn gelopen te hebben horen we Lux's buikje rammelen. Luke en ik beginnen te lachen. "Heb je honger" vraagt Luke. Lux knikt verlegen. We lopen naar een bakker en kopen 3 muffins, we gaan lekker op een bankje zitten en genieten van de muffin. We kijken naar de mensen die langs lopen. "Hoe laat is het?" vraagt Luke. Ik pak mijn telefoon en kijk, "Het is half 5" zeg ik. Luke knikt. Na nog een tijdje gekletst te hebben voel ik Lux tegen me aanvallen. Ik kijk naar benden en zie dat ze bijna slaapt. "Ik denk dat het tijd is om terug te lopen" zegt Luke die glimlachend naar Lux kijkt. Ik knik lachend en probeer Lux wakker te maken, het lukt niet dus besluit ik haar op te tillen. Ze slaat haar armpjes om mijn nek en hangt met haat hoofd op mijn schouder. 

We lopen op rustig terug naar de arena. Daar gaat Luke naar de jongens om zich klaar te maken voor het concert. Het is nu 5 uur en het concert begint om 7 uur, dus nog 2 uur om iets voor mezelf te doen. Ik leg Lux op de bank en ga naast haar zitten, ik pak mijn telefoon en check mijn insta, snap en twitter. Als ik klaar ben pak ik mijn boek en ga veder met lezen. "Ga je mee naar het concert" vraagt Paul als hij binnen komt. Ik knik en loop met hem mee. We kijken vanaf backstage, Het is GEWELDIG. Ik heb nu 2 concerten gezien en het blijft fantastisch. Als het concert is afgelopen wachten we tot de jongens van het podium af gaan. Ze komen naar ons toe, Michael wil me in een knuffel trekken maar ik schud mijn hoofd, "Eerst douchen dan knuffelen" zeg ik afkeurend. Hij loopt met een teleurgesteld gezicht naar de kleedkamer, wij lopen hem achterna. Ik ga weer op de bank zitten en voel mezelf moe worden, voor ik het weet slaap ik.

Calum pov

Als ik klaar ben met douchen ga ik de kleedkamer in. Ik wil iets zeggen maar word afgekapt door Ashton. "shht, Anna slaapt" fluistert hij. Ik kijk naar het meisje dat rustig slaapt op de bank. Als iedereen klaar is gaan we terug naar de bus, Ashton draagt Anna, want we vonden het zielig om haar wakker te maken. In de bus gaat iedereen gelijk in hun bunk liggen. Ik luister nog wat muziek voor ik met een glimlach inslaap van. Wat een fantastisch concert was dit, denk ik nog.

Het geheimWhere stories live. Discover now