The truth

104 3 0
                                    

Flashback

'Ze heeft nog een jaar en we gaan dit het beste jaar ever maken' zegt hij. Ik kan wel door de grond zakken, iedereen kijkt me met open mond aan. Dit kan echt nooit goed gaan. 

Einde flashback

Anna pov

Wat nu, wat moet ik nu doen. Niemand zegt iets, iedereen zit daar maar. Ik kan dit niet, ik moet hier weg. Ik voel mezelf in paniek raken, dus ik doe wat ik denk dat slim is en ren. Ik ren naar de tuin. Ik heb geen idee waar ik heen ga, maar ik kom uit bij een soort schommelbank, waar ik in ga zitten en begin te huilen.

Louis pov

Wat gebeurde er net. Niall zei dat ze nog, maar een jaar te leven had. Dat kan toch niet zomaar. Ik kijk naar haar en zie paniek, ze rent de tuin in. Ik wil haar achterna gaan, maar ben verstijft. 

Michael pov

What the fuck just happend. Het ene moment zitten we rustig op de bank en dan krijgen we te horen dat Anna dood gaat. Dat kan toch niet zomaar. Ik kijk Calum aan en zie dat hij in shock is. Ik kan niet meer normaal nadenken, ik weet niet wat ik voel, moet ik huilen of boos zijn. Ik weet het allemaal niet meer. 

Ashton pov

wat nee dit kan niet. Ze is mijn zusje, ik heb haar pas ontmoet en dan moet ik haar alweer weggeven. Nee, dat niet er moet iets aan te doen zijn. Ze mag nog niet dood. Ik begin te huilen. 

Luke pov

Nee, nee, nee niet mijn meisje. Dat kan niet! Dat mag niet! Ze is nog zo jong. Ik kan haar nog niet kwijt. Ik vind dit meisje zo leuk. Ik kan haar niet missen. Ik zie haar wegrennen. Ik moet haar achter na gaan. Ik wil wel, maar mijn benen zitten vast. Alles zit vast, ik kan niet bewegen. Ik moet achter haar aan NU!. Ik sta op en ren achter haar aan. 

Niall pov

Oké, het is officieel ik heb dit echt verpest. En niet zo'n klein beetje ook. Ik had naar Anna moeten luisteren en eerst vragen of ze het al wiste. Maar, nee ik luisterde niet. Nu is ze naar buiten gerend en zitten de jongens in shock op de bank. Luke is net achter Anna aangegaan en de jongens komen weer een beetje bij. 

Anna pov

Ineens voel ik dat er iemand naast me komt zitten en zijn armen om me heen slaat. Ik snik in zijn schouder, we huilen allebei. Ik weet wie het is, het is Luke. 'Het spijt me' zeg ik zacht. 'Het is niet jouw fout, dit kon iedereen overkomen' zegt hij en laat me los. 'Ja, maar ik had het eerder moeten zeggen. Ik had gewoon niet met jullie mee moeten gaan, dan waren niet zo close geworden en had ik jullie geen pijn gedaan' zeg ik zacht en kijk naar mijn handen. Hij pakt mijn gezicht vast en dwingt me hem aan te kijken. 'Nee, dat had je allemaal niet moeten doen. Ik ben heel blij dat je mee bent gekomen op tour en dat ik je ontmoet heb. Ik kan je echt niet meer missen, dus Niall heeft gelijk we gaan dit het beste jaar ever maken' zegt hij lief. 

We kijken elkaar aan en voor ik kan nadenk drukt hij zijn lippen op de mijne. Ik kus gelijk terug, dit voelt zo goed. Ik trek me terug. 'We kunnen dit niet doen, ik wil je dat niet aan doen' zeg ik zacht. 'We zouden dit het beste jaar ever maken. koste wat het kost. Is dit wat je wil' zegt hij en kijkt me recht in mijn ogen aan. Ik knik, 'Be mine'zegt hij zacht. Ik knik en kus hem. We blijven nog een paar minuten op het bankje zitten, dan zegt Luke, 'We moeten maar naar binnen gaan, ze zijn vast in paniek'. Ik knik, hij pakt mijn hand en we lopen samen naar binnen. Alles voelt ineens zo natuurlijk. 

Als we binnen komen is iedereen aan het huilen. Ik wil ze allemaal troosten, maar ik kan het niet, niet voordat ik dit gezegd heb. Ik ga op de tafel tegenover iedereen zitten en begin, 'Jongens, als eerste wil ik zegge dat het me spijt. Ik had gelijk eerlijk met jullie moeten zijn. Maar ik ben dus ziek, al vanaf mijn zestiende. Ik kreeg de diagnose leukemie. Ik zou nog drie jaar te leven hebben, totdat ik 19 ben. Ik kreeg een optie, voor behandeling, ik zou chemo kuren krijgen en het zou mijn leven misschien een half jaar rekken. Ik zou waarschijnlijk heel ziek geworden zijn van de chemo kuur en dan zou ik niet meer kunnen doen wat ik leuk vind. Dus ik heb het niet gedaan. Ik heb toen die beslissing gemaakt en ik sta er nog steeds achter' eindig ik mijn verhaal. 

'Maar als je nu chemo neemt rekt het je leven misschien nog wel langer' zegt Ashton hoopvol. Ik pak zijn handen en kijk hem recht aan. 'Ashton luister heel goed naar me, ik ga geen chemo nemen. Niet als ik daar heel ziek van ga worden' zeg ik zo rustig mogelijk. 'Nee, je mag niet dood' zegt hij zacht en begint te huilen. Ik knuffel hem, het is het enige wat ik kan doen mensen knuffelen. Als iedereen uitgehuild en geknuffeld is zegt Michael, 'Laten we dan maar aan die bucketlist van jou beginnen, anders komt hij nooit af'. 'Ja, goed idee, maar dat gaan we niet zomaar doen' zeg ik geheimzinnig. 'Wat bedoel je?' vraagt Luke verbaast. De jongens van One Direction knikken begrijpend naar me. 'IEDEREEN BINNEN 10 MINUTEN IN MIJN KAMER IN PYJAMA' schreeuw ik blij. De jongens lachen en rennen naar boven, ik loop naar de keuken om eten en drinken te pakken en ga dan ook naar boven. 

Ik rits mijn koffer open en zoek een leuk pyjama uit. Ik besluit om mijn spider-man pyjama aan te trekken. 

Ik pak een schriftje, etui en mijn laptop uit mijn tas en ga op het bed zitten

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik pak een schriftje, etui en mijn laptop uit mijn tas en ga op het bed zitten. Ik kijk hoe laat het is. Het is 5 voor half 6, de jongen komen pas over 5 minuten, dus ik besluit nog even met Fleur te appen. Ik vertel haar wat er vandaag gebeurd is en voor ik het weet zijn de jongens er, ik zeg gedag en leg mijn telefoon weg. Iedereen komt bij me op bed zitten. 

'Oké, wat wil je allemaal nog doen?' vraagt Zayn. 'Eeh er is zo veel, wat ik nog wil doen, maar laten we beginnen met een tatoeage laten zetten' zeg ik lachend. 'Wat voor tatoeage zou je dan willen?' vraagt Niall als hij het opschrijft. 'Weet ik nog niet, maar wel iets met tekst of zo denk ik' zeg ik. 

'Oké, wat nog meer?' vraagt Calum. 'Dit klinkt misschien wel heel stom, maar ik wil heel graag een bruidsjurk dragen' zeg ik verlegen. 'Dat is helemaal niet stom, ik snap het wel' zegt Harry gerust stellend. Ik lach naar hem. 'Zou je ook willen trouwen?' vraagt Louis. 'Ja, misschien wel' zeg ik naar mijn handen kijkend. Het wordt ineens awkward stil. 'Ik wil ook heel graag naar een musical in London en naar Disneyland Parijs' zeg ik snel om de stilte te doorbreken. 

Een lange bucketlist, veel eten en drinken en veel gelachen later zijn alleen Niall en ik nog wakker. De rest is allemaal inslaap gevallen op of rond om mijn bed. 'Wil je dat ik morgen een zwangerschapstest haal?' vraagt Niall. 'Ja, doe maar. Dan weten we het tenminste zeker' zeg ik. 'Oké, slaap lekker Anna' zegt hij. 'Slaap lekker Niall' zeg ik nog maar ik weet dat hij al in slaap is gevallen. Ik besluit ook mijn ogen dicht te doen en proberen te slapen, want morgen is een spannende dag.  

Het geheimWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu