Kreta!!! dag 2

110 3 0
                                    

Anna pov
Ik word wakker op Luke's borst. Omg, ik lig zo lekker. Ik merk dat Luke nog slaapt aan zijn ademhaling. Gisteren lag ik zo ongemakkelijk, ik merkte dat Luke ook nog wakker was, dus toen bedacht ik om zo te gaan liggen. Dit koste me zo veel moeite om te vragen, helemaal omdat hij geen shirt aan had. Maar omg wat ligt dit lekker. Ik hoor iemand de kamer in komen. "Zijn ze samen?" Hoor ik Calum vragen. "Nee, nog niet, maar ze hebben wel de hele nacht zo te slapen" zegt Ashton. "Hoe weet je dat?" Vraagt Calum. "Gisteren avond werd ik wakker omdat ik iemand hoorde neuriën. Ik keek op en zag ze zo liggen en Luke speelde met haar haar" zegt Ashton. "Het zou wel schattig zijn" zegt Calum. Ik glimlach. "Ja, misschien maar ze is wel mijn kleine zusje, dus als hij haar pijn doet is hij dood" zegt Ashton. "Ja, dat snap ik ze is ook een soort van mijn kleine zusje" zegt Calum. Het is zo lief dat ze zo om me geven. "Zullen we ontbijt gaan halen?" Vraagt Calum. Ik denk dat Ashton heeft geknikt want ik hoor hem uit bed gaan en de deur achter hem dicht gaan. Ik doe mijn ogen open en merk nu pas dat Luke ook zijn armen om mij heeft heen geslagen. Ik probeer wat naar achter te gaan liggen, maar dat lukt niet want Luke houd me stevig vast. Ik glimlach weer, ik vind deze jongen echt leuk.

"Goedemorgen" zegt Luke. "Goedemorgen" zeg ik en kijk op naar Luke. Zijn haar zit in de war en hij heeft zijn ogen weer dicht gedaan. Ik probeer recht op te gaan zitten, maar Luke houd me tegen. "Neeh, blijf liggen het ligt lekker" zegt hij zeurend. Ik lach maar ga toch zitten. Hij pakt me om mijn middel vast en trekt me terug zodat ik naast hem lig. Ik ga op mijn zij liggen en kijk hem aan. Hij lacht. Hij legt zijn armen om me heen en trekt me naar zich toe. We liggen nu een soort knuffelend op het bed. Ik verstop mijn hoofd tussen zijn nek en schouder. "Lig je lekker?" Vraagt hij lachend. Ik knik en lach ook. 'Iedereen wakker worden we hebben ontbijt' schreeuwt Calum. Na een paar minuten gaat onze kamer deur open en komen Ashton en Michael binnen met broodjes en borden. "Wat doen jullie nu weer?" vraagt Michael. "Knuffelen" lacht Luke. "Mag Mikey ook mee knuffelen?" vraagt Michael. "Nee, ze is van mij" zegt Luke waar door ik moet blozen. "Mag ik wel mee knuffelen?" vraagt een lieve meisjes stem. Ik kijk over Luke's schouder en zie Lux staan. "Ja, jij wel" zeg ik tegen het schattige kleine meisje. Luke en ik laten elkaar los en gaan recht op zitten, Lux klimt op het bed en knuffelt ons tegelijk. We lachen allebei. "Komen jullie eten? Het is al half 12" vraagt Calum. we knikken en gaan naar het balkon.

De tafel is gedekt met broodjes en beleg. Ik ga naast Ashton zitten en begin te eten. "Waar gaan we vandaag naar toe?" Vraagt Michael. "We gaan vandaag naar star beach" zeg ik. "Wat is dat?" Vraagt Ashton. "Het is een soort waterpark aan het strand" zeg ik. Als iedereen klaar is met eten zegt Calum, "Laten we ons om gaan kleden en gaan". We knikken en lopen naar binnen. Ik pak een licht roze bikini met witte stippen uit mijn koffer en loop naar de badkamer. Ik kleed mezelf om en loop weer naar onze kamer, ik doe een grijs nirvana shirt aan en een high waisted short. Ik pak snel een strandtas en stop mijn spullen er in. Ik pak mijn zonnebril, zonnebrand, telefoon, oortjes, een boek, een strandhanddoek, mijn portemonee en een paar haar spullen. Ik pak de tas en loop naar de andere kamer, waar de jongens al op me wachten. "Zo, jij bent snel" zegt Michael sarcastisch. "Ja, weet ik" zeg ik en loop naar buiten. Ik loop de trap naar beneden. "Waar ga je heen?" Vraagt Ashton. "Een taxi regelen" zeg ik lachend. Ze kijken me vragend aan en lopen achter me aan. Ik ga de receptie binnen en regel snel een taxi. Ik loop de trap weer omhoog en ga rustig op een stoel van het restaurant zitten. De jongens komen er bij zitten en zijn even stil. "Hoe deed je dat?" Vraagt Michael in eens. "Uh, gewoon vragen of ze een taxi willen regelen" zeg ik lachend.

De taxi stopt voor de deur en we stappen in. We rijden naar star beach, ik betaal de taxi en we stappen uit. Ik ben echt super blij en heb er heel veel zin in. "Waar willen jullie eerst naar toe?" Vraag ik. "Naar het strand!" Roepen ze in koor. Ik lach, spring op Calum's rug en roep, "OP NAAR HET STRAND". De jongens beginnen naar het strand te rennen met mij nog steeds op calum's rug.

Als we op het strand zijn spring ik van Calum's rug af en loop naar 5 ligbedjes. Ik leg mijn handdoek op een bedje en ga er op liggen. De jongens doen het zelfde. Ik trek mijn shirt en broekje uit en pak de zonnebrand uit mijn tas. Ik begin me in te smeren. Als ik klaar ben ga ik weer op het bedje liggen. De jongens kijken allemaal naar mij. "Wat is er?" Vraag ik een beetje onzeker. "Eh, we hebben geen zonnebrand bij mogen we die van jou lenen?" Vraagt Michael schamend. Ik lach en gooi de zonnebrand naar hem toe. 'Stop maar weer in mijn tas als jullie klaar zijn' zeg ik en ga weer liggen, ik doe mijn oortjes in zet mijn zonnebril op. 

De dag ging snel voorbij, we hebben nog wat gezwommen en gezonnt. We zijn nu weer in de hotelkamer ons klaar aan het maken voor vanavond. Het is half 6 en ik kom net uit de douche, we gaan vanavond uit eten bij een super leuk restaurant. Ik doe een lange witte zomerjurk aan, hij komt net iets boven mijn voeten. Ik loop met natte haren de badkamer uit en trek mijn witte sandaaltjes aan, ik pak mijn telefoon, portemonee en zonnebril. Ik loop naar het balkon, 'Ik ga naar Lou' zeg ik en loop naar de voordeur. Ik had met Lou afgesproken dat ze voor vanavond mijn haar en make-up mocht doen. 

Ik loop naar haar kamer en klop op de deur. Liz doet de deur open, 'Hallo Anna, leuke dag gehad' zegt ze als ze me binnen laat. 'Heey Liz, ja het was heel leuk' zeg ik en loop naar binnen. 'Heey Anna' zegt Lou en geeft me een knuffel. 'Zullen we beginnen?' zegt ze. Ik knik en ga op het bed zitten waar ze van allerlei spullen heeft neer gelegd. Ze begint met vlechten, terwijl ze mijn haar en make-up doet kletsen we over van alles en nog wat. Na een uur is ze klaar met alles en mag ik eindelijk in de spiegel kijken. Het is zo mooi geworden, ze heeft twee boxers vlechten gemaakt en mijn make-up is heel natuurlijk gedaan. Ik ben er echt super blij mee. 'Wow het is echt mooi' zeg ik terwijl ik mezelf bekijk in de spiegel. 'Het is nog niet helemaal klaar' zegt ze geheimzinnig. Op dat moment komt Lux en Paul binnen met lichtblauwe en witte bloemen. 'De bloemen waar je om vroeg' zegt Paul en geeft de bloemen aan Lou. 'Dankje' zegt Lou en begint ze in mijn haar te doen. Als ze klaar is kijk ik in de spiegel en staar met open mond naar mezelf. 'Dankje, dankje, dankje' zeg ik terwijl ik Lou knuffel. 'Is iedereen klaar?' vraagt Liz. we knikken allemaal. 'laten we dan gaan' zegt ze en we lopen de deur uit. 

Boven aan de trap staan de jongens al te wachten, ik loop achter Lou en Paul zodat ze me nog niet kunnen zien. Als we voor ze staan stappen Lou en Paul aan de kant, zodat de jongens me kunnen zien. Ze staan allemaal met open mond te kijken. 'Jongens jullie vangen vliegen' zegt Lou lachend. 'Je ziet er echt super mooi uit' zegt Calum en de jongens knikken. Ik giechel en kijk blozend naar de grond. 'Zullen we gaan ik heb honger' zegt Paul. We stemmen allemaal in en beginnen te lopen. 

Na een kwartier komen we bij het restaurant aan. We krijgen een tafel op het balkon, je hebt hier echt prachtig uitzicht over zee en het is bijna zonsondergang dus dat is helemaal prachtig. Ik zit tegenover Luke en naast mij zit Lou. "Je ziet er echt super mooi uit" zegt hij als we wachten op ons eten. "Dankje" zeg ik terwijl ik bloos en glimlach.

Het is echt super gezellig, als we klaar zijn met eten lopen we weer rustig terug naar het Appartement. Ik ben best wel moe, het is al half 11 en we hebben best een drukke dag gehad. Morgen is de laatste dag hier, want overmorgen vliegen we naar Australië. Ik heb er wel zin in maar het is ook wel spannend.

Ik loop naast Luke, ons handen raken elkaar de hele tijd aan, ik wil heel graag zijn hand pakken maar durf het niet. Opeens voel ik dat hij wel mijn hand pakt. Ik ontspan en pak ook zijn hand vast. Om 11 uur komen we aan bij het appartement. We zeggen gedag tegen Lou, Liz, Paul en Lux en gaan naar binnen. Ik heb nog niet echt zin om te gaan slapen, dus loop ik naar buiten en ga op het balkon zitten. De jongens komen er ook bij zitten. "Anna" zegt Ashton plotseling, "We moeten je iets vertellen......."

Het geheimWhere stories live. Discover now