Kreta dag 3

104 3 0
                                    

Flashback                                                                                                                                                                        Ik heb nog niet echt zin om te gaan slapen, dus loop ik naar buiten en ga op het balkon zitten. De jongens komen er ook bij zitten. "Anna" zegt Ashton plotseling, "We moeten je iets vertellen......."                                                                                                                                                                 Einde flashback

Anna pov

Oh, nee, nu gaan ze me natuurlijk vertellen dat ik naar huis moet. Dat ze me helemaal niet mogen, dat ze me vervelend vinden. Dat dit allemaal een grap was. Ik word uit mijn gedachten gehaald door Michael die met zijn hand voor mijn gezicht zwaait. 'Heb je wel gehoord wat Ash zei?' vraagt hij. Ik voel mijn wangen rood worden en schud schamend mijn hoofd. De jongens lachen, 'Ik zei dat we overmorgen nog niet gelijk naar Australië vliegen, we vliegen eerst nog naar Londen, daar moeten we nog wat dingetjes regelen' zegt hij. Ik knik, oké dat viel mee, ik had veel ergere dingen verwacht. 'Ik ga slapen' zeg ik en loop weer naar binnen. Ik kleed me om en ga liggen. 

Ashton pov

Dat was raar, eerst hoort ze niet wat ik zeg, dan knikt ze alleen maar en gaat ze snel slapen. 'Jongen vonden jullie ook dat Anna net raar deed?' vraag ik. 'Ja, ze reageerde echt heel vaag' zegt Michael. 'Misschien is er iets aan de hand' zegt Calum. 'Misschien is het slim om te kijken of ze morgen nog zo doet, als dat zo is dan vragen wat er is' zegt Michael. We stemmen in en gaan daarna ook slapen. 

Anna pov (volgende ochtend)

Ik lig al een tijdje wakker, het is half 8 en ik kan niet meer slapen. Ik voel me best misselijk, al een paar dagen. Ik ben ook niet meer ongesteld geweest sinds twee maanden. Het zal toch niet... nee het kan niet. Ik wordt uit mijn gedachten gehaald door een golf van misselijkheid. Ik maak me los uit Luke's armen en ren naar de badkamer. Ik geef al mijn maag inhoud over in de wc. Ik voel iemand de haren uit mijn gezicht halen. Als ik klaar ben kijk ik in de blauwe ogen van Luke. Ik sta rustig op en poets snel mijn tand. 'Ben je oké?' vraagt Luke, als hij zijn hand tegen mijn voorhoofd legt. Ik knik, 'Ja, ik voel me prima' zeg ik, als ik zijn hand van mijn hoofd afhaal. 'Weet je het zeker?' vraagt hij en kijkt me bezorgt aan. Ik knik en glimlach naar hem. Voor ik het weet ben ik bruidsstijl opgepakt en loopt Luke weer naar onze kamer. 'Wat doe je?' vraag ik. 'Zieke meisjes moeten slapen' zegt hij en legt me op het bed. 'Ik ben niet ziek' protesteer ik. 'Oké, dan is het nog vroeg en moet je nog even slapen' zegt hij als hij naast me komt liggen. Ik zucht en ga dicht tegen hem aan liggen, hij slaat zijn armen om me heen. Ik val weer rustig in slaap in zijn armen. 

(Later die ochtend)

Ik wordt weer wakker van de geur van gebakken eieren en verse broodjes. Ik merk dat ik alleen in het bed lig, ik kijk op mijn telefoon en zie dat het 10 uur is. Ik stap uit bed en loop naar buiten, ik ga naast Calum op een stoel zitten. 'Goedemorgen sunshine, lekker geslapen?' vraagt hij. 'Nee, echt super slecht' zeg ik zuchtend. 'Eten!' zegt Ashton, als hij naar buiten komt met een pan met gebakken eieren. Hij legt op ieder bord een ei neer. jeetje dat is echt een sterke geur, ik voel weer een golf van misselijkheid. Ik sta op en ren naar de badkamer en gooi alles er uit, mijn haar word weer uit mijn gezicht gehaald door Luke. Als ik klaar ben poets ik weer mijn tanden. 'Weet je zeker dat je niet ziek bent?' vraagt hij als hij zijn hand weer op mijn hoofd. 'Ja, ik voel me niet ziek. Ik werd gewoon misselijk van die geur' zeg ik en probeer langs hem te lopen. Hij pakt mijn pols en draait me naar hem toe. 'Als er iets is zeg je het hè' zegt hij, ik knik en geef hem een knuffel. 

Het geheimМесто, где живут истории. Откройте их для себя