Kreta!!! dag 1

117 3 0
                                    

Ashton pov

We zijn eindelijk geland in Kreta, je kan gewoon zien dat Anna er zin in heeft ze straalt helemaal. We stappen uit het vliegtuig en er komt gelijk een golf van hitte op me af. Ik denk dat Anna me ziet schrikken, want ze zegt "Welkom in Kreta" met een lachje. We worden met een busje naar de bagage hal  gebracht. We lopen allemaal Anna achteraan want zij weet waar ze heen moet. Als we de koffers hebben lopen we naar buiten naar de  bussen. "Nu alleen nog de goede bus vinden" zegt Anna. We lopen naar 1 van de bussen toe en gelukkig is het gelijk de goede, we laden onze koffers in en stappen in. Als iedereen er in zit gaat de bus op weg naar het appartementencomplex.

Na een uurtje gereden te hebben zijn we er. We stappen uit en pakken onze koffers. "Waar moeten we heen" vraagt Michael die om zich heen staat te kijken. "We moeten hier naar beneden" zegt Anna die naar een trap wijst. We knikken en lopen achter haar aan naar beneden. Er is een bar, een zwembad en ligbedjes. We gaan een gebouw binnen het is de receptie. Paul gaat in de rij staan om in te checken. Als hij aan de beurt is komt er iemand binnen met een dienblad met wijnglazen met een bruin drankje er in. We krijgen allemaal een glas, "Dit is een kaneeldrankje" zegt Anna. Als we het drankje ophebben is Paul ook klaar met in checken en volgen we iemand die ons naar de appartementen lijdt.

We moeten de trap weer op en halverwegen gaan we een gang binnen. We hebben 2 appartementen, Paul, Liz, Lou en Lux in 1 kamer en de rest in de andere. Anna krijgt de sleutel en maakt onze kamer open. We komen in een ruimte met 2 bedden, een keuken, een tafel, stoelen, een kast en een deur die lijdt naar de badkamer. De badkamer is simpel, er is een douche, een wc en een wastafel. Naast de keuken zit nog een deur die lijdt naar een kamer met een tweepersoonsbed, een kast en een spiegel. Deze kamer lijdt naar een groot balkon waar van je helemaal naar beneden van de berg kan kijken en het strand kan zien. "Oké, bedden verdelen" zegt Anna blij. "Ik en Michael nemen de 2 een persoonsbedden" zegt Calum. "Maar wij kunnen toch niet met zijn drieën in een tweepersoonsbed slapen" zegt Luke. "Jullie zullen wel moeten" zegt Calum lachend. Luke en ik zuchten.

Anna pov
Ik, luke en Ash moeten in 1 bed slapen. Moet goed komen toch denk ik maar. Ik loop naar het balkon en kijk naar het uitzicht. Het is prachtig, er is zo veel te zien. Ik herken verschillende plekjes, het is zo leuk om hier weer te zijn. De jongens zijn volgens mij hun spullen aan het uit pakken, laat ik dat ook maar eens gaan doen denk ik en loop terug naar binnen. Ik leg mijn toilettas in de badkamer en ik besluit om mijn kleding gewoon in de koffer te laten zitten want we zijn er toch maar een paar dagen. Ik ga met mijn rug op het bed liggen en staar naar het plafond. Ik voel dat het bed aan beide kanten inzakken. Ashton en Luke zijn naast me komen liggen. "Jij ligt vannacht wel tussen ons in hè" zegt Ashton. "Als jullie dat aan durven wel" zeg ik plagend. Ze moeten lachen. "Ik kan je wel aan" zegt Luke uitdagend. "Oh ja, denk jij dat" zeg ik terug. Hij knikt en begint me te kietelen. Hij gaat op zijn knieën naast me zitten en ik moet kei hard lachen. "L-luke s-s-stop" lach ik. "Alleen als je zegt dat ik de stoerste, knapste en liefste zanger op aarde ben" zegt hij. "N-nooit, ash help" zeg ik. "Nope, ik houd me hier buiten" zegt hij als hij weg loopt. "Ga je nog wat zeggen" vraagt Luke terwijl ik door lach. Ik knik, luke stopt met kietelen en ik ga recht op zitten. "Jij bent de stoerste, leukste, knapste en liefste zanger van de hele wereld" zeg ik terwijl ik hem aan kijk. Hij kijkt me met een glimlach aan. "Wij gaan zwemmen, kom maar als jullie klaar zijn met jullie tortelduifjes gedoe" hoor ik Michael roepen en daarna slaat de deur dicht. Luke en ik leunen naar elkaar toe en als onze lippen bijna raken bedenk ik me iets. Ik trek me terug, pak mijn bikini en loop naar de badkamer, "Ik ga me om kleden" zeg ik nog, en laat een verwarde Luke achter. Als ik in de badkamer ben doe ik de deur achter me op slot. Dit kan echt niet gebeuren, ik kan Luke echt niet zoenen, ik vind hem echt wel heel leuk, maar het kan echt niet. Het is niet eerlijk tegenover hem. Ik ga over een jaar dood, misschien wel eerder. Als deze realisatie me raakt begin ik te huilen. Ik wil nog niet dood dit kan niet gebeuren, denk ik. Er wordt op de deur geklopt, "Anna ben je oké" hoor ik Luke door de deur vragen. "Ja, ik ben bijna klaar" zeg ik snel. Ik droog mijn tranen af en trek mijn bikini aan. Ik check mijn gezicht mijn gezicht in de spiegel en zie dat mijn tranen zijn op gedroogd. Ik ga de badkamer uit en loop naar het bed toe. "Klaar om te gaan?" Vraagt Luke achter me. Ik pak mijn handdoek en knik.

We lopen naar beneden en gaan op de bedjes liggen naast de rest, iedereen is er al. " kom ook in het zwembad!" Roept Ashton. Ik lach, gooi mijn handdoek op het bedje en spring het water in. Ik zwem naar hem toe en we gaan over gooien met een balletje. Na een tijdje doet iedereen mee en is het een potje lummelen. "Ik ga me even douchen en om kleden" roep ik voor ik het water uit klim. Ik pak mijn handdoek en ga naar onze kamer.

Ik sluit me op in de badkamer en doe de douche aan. Ik trek mijn bikini uit ga er onder staan. De realisatie dat ik dood ga komt steeds meer binnen. Ik moet het ze wel gaan vertellen, maar ik ben zo bang want dan wordt het zo echt. Ik was mijn lichaam en mijn haar. Ik ga het ze in Australië vertellen denk ik bij mezelf. Ik stap onder de douche vandaan en droog me af. Al snel kom ik er achter dat ik mijn kleding vergeten ben in de kamer. Ik sla mijn handdoek om me heen en loop de kamer in, gelukkig zijn de jongens er niet. Ik pak snel mijn kleren en loop weer naar de badkamer. Ik doe mijn haren in een knot en begin me aan te kleden. Ik heb een blauwe spijkerbroek aan met een roze crop-top waar een eenhoorn op staat. Ik loop naar onze kamer toe en ga op het bed zitten. Ik pak mijn borstel, trek mijn haren uit de knot en begin ze te borstelen. Onder het borstelen denk ik aan thuis, aan Sander, aan mama, aan papa, Fleur en eigenlijk iedereen. Ik wil ze niet missen, als ik dood ben zullen ze mij missen en dat wil ik ook niet. Ik voel me zo machteloos, ik kan niks, ik an de tijd niet stoppen, ik kan niet beter zijn en ik kan niet iedereens pijn wegnemen. Misschien had ik nooit met Ash mee moeten gaan dan was dit allemaal nooit gebeurd. Ik stop met het borstelen van mijn haar en begin heel hard te huilen. Ik heb niet eens meer door dat de deur is open gegaan en dat de jongens binnen zijn tot dat ik door iedereen in een knuffel getrokken wordt. "Wat is er?" Vraagt Michael bezorgd. "Heimwee" snik ik. "Ach, liefie toch" zegt Luke lief en trekt me steviger tegen zich aan. "Moeten we iets voor je doen of iets halen?" Vraagt Calum lief. Ik schud mijn hoofd, "ik ben wel oké" zeg ik. Ze laten me los. "Gelukkig, dan kan ik nu gaan douchen" zegt Michael, wat er toe lijdt dat ashton hem tegen zijn hoofd slaat en wij allemaal moeten lachen. "Ik ga even wat drinken halen bij de winkel" ben zo terug zegt Luke en vertrekt.

Ik ben klaar met haren kammen en doe snel wat make-up op. Ik pak mijn boek en loop naar buiten. Ik ga op een stoel zitten doe mijn oortjes in en begin te lezen. Ik schrik op als er met iets voor mijn ogen gezwaaid wordt. Ik kijk om hoog en zie Luke staan die mij een chocoladereep geeft. Ik trek mijn oortjes uit en zeg "Dankje, waar heb ik dit aan te danken?". "Nou ik heb ergens gelezen dat vrouwen blij worden van chocola, dus ik dacht laat ik je even op vrolijken" zegt hij een beetje verlegen. Ik sta op en geef hem een knuffel en een kus op zijn wang. "Dankje, dat is echt heel lief van je" zeg ik. We eten wat chocola en kletsen wat, tot hij moet gaan douchen.

Luke pov
Ik loop naar de badkamer en stap onder de douche. Ik denk aan Anna, aan haar betraande gezicht, er is iets meer aan de hand dan alleen heimwee. Ik moet er alleen nog achter komen wat het is. 1 ding is zeker, ik haar nooit meer zo zien huilen. Als ik uit de douche stap en me aangekleed heb loop ik naar het balkon. Ik hoor Ashton vragen "Wat vind je van Luke?". Ik blijf nog even wachten, "hij is wel leuk, niet lelijk en super aardig" hoor ik Anna zeggen. Voor dat Ash weer kan reageren loop ik naar buiten. "Zullen we gaan?" Vraag ik. We hadden met de rest afgesproken om uiteten te gaan. Iedereen knikt en we lopen naar buiten.

We hebben heerlijk gegeten en lekker geklets. Nu gaan we slapen, ik heb geen idee hoe dit gaat lopen. Anna zit al op het bed in haar pyjama, we wachten nog op Ashton die nog in de badkamer is. We hebben al gedag gezegt tegen Calum en Michael, Ashton komt binnen en sluit de deur. "Oké, hoe gaan we dit doen?" Vraagt Ashton. "Wat dacht je van liggen en slapen" zegt Anna droog en gaat midden in het bed liggen. "Luke je moet we je een shirt aan doen" zegt Ashton. "Hoezo?" Vraag ik. "Omdat je niet shirtless naast mijn zusje gaat slapen" zegt hij. Voordat ik iets terug kan zeggen, zegt Anna, "Ash laat hem, jij slaapt ook shirtless". Ash zucht en gaat naast Anna liggen. Ik doe het licht uit en ga aan de andere kant van Anna liggen. "Welterusten" zegt ze lief. "Welterusten" zeggen we allebei terug. Ash slaapt al snel, alleen Anna en ik slapen nog niet. Ik voel haar ongemakkelijk draaien naast me, ze ligt op haar zei en met haar hoofd naar mij. "Luke ben je nog wakker?" Vraagt ze. "Ja" zeg ik zacht. "Mag ik iets proberen?" Fluisterd ze. "Ja?" Zeg ik half vragend. "Ga eens op je rug liggen" zegt ze. Ik doe zo als gevraagt en ga op mijn rug liggen. Ze legt haar hoofd op mijn borst en legt haar arm om mijn buik. "Misschien ligt dit beter, dan hebben we samen iets meer ruimte" zegt ze verlegen. Ik knik. Ik leg mijn rechter arm over Anna's arm en trek haar dichter tegen me aan, mijn linker leg ik over haar schouder en speel met haar haar. Ik voel haar glimlachen en haar wangen een beetje warm worden. Ik begin beside you te neuriën en langzaam hoor ik haar ademhaling rustig worden en ik weet dat ze slaapt. Ik geef haar nog een kus op haar hoofd en sluit ook mijn ogen. "Ik zweer Luke doe haar pijn en je bent dood" hoor ik Ash zeggen. "Ik zal haar nooit pijn doen" zeg ik nog terug, maar ik merk dat hij alweer slaapt. Ik sluit mijn ogen weer en val ook in slaap.

Het geheimWhere stories live. Discover now