2.27''Je bent zo schattig als je jaloers bent''

44 1 0
                                    

   Ik draai me om en leg mijn hoofd op zijn borst. Met mijn hand streel ik zijn buik. Ik hoor hem nog vaag ''Goodnight baby'' zeggen.  

{Jessica}

Ik word wakker met Shawn naast me. Zijn warme lichaam tegen het mijne. Ik draai me naar hem toe. Ik leg mijn hoofd op zijn borst. Shawn streelt mijn haar. 

Ik open mijn ogen. Shawn kijkt me aan. ''Hey'' antwoord ik schor. Hij glimlacht als hij mij hoort. ''lekker geslapen?'' Ik knik. ''Ik mag vandaag weer naar huis'' Hij geeft een bekertje water aan mij. Ik nip er een slok van en zet het op het nachtkastje. ''Dat mag je zeker.'' Hij kijkt naar de wond op mijn hoofd. ''Het is toch niet ernstig?'' vraagt hij wijzend naar de wond. '''Nee gelukkig niet maar het is ook geen schrammetje''

Shawn stapt uit bed. Zijn warrige haar staat omhoog. Ik lach zachtjes. Het staat heel schattig. Shawn staat op uit bed. Ik volg zijn voorbeeld. Shawn had zijn kleding van gisteren nog aan. Ik heb de kleding van het ziekenhuis aan. Ik zie wat kleding op een stoel liggen. Ik neem aan dat dat van mij is. Ik pak het stapeltje kleding over en loop naar de wc. Als ik mijn spijkerbroek aan heb bekijk ik hoe ik mijn t-shirt aan ga doen.  

''Shawn?'' vraag ik zacht.

{Shawn}

Ik hoor vaag uit de wc mijn naam komen. Ik sta op en loop naar de wc toe. ''Ja?'' Ik hoor hoe de deur van het slot afgehaalt hoor. De deur zwaait open. ''kan je helpen?'' vraagt ze zacht. Ze staat in haar bh. Ze kijkt hopeloos naar haar arm en de shirt in haar hand. Ik slik en knik.''Is goed '' 

Ik stap de wc in. Ik wend mijn blik ondertussen toch naar beneden. ''Mendes ogen naar boven'' grinnikt Jessica. Ik help haar hand door de gips hand en geef nog een blik naar beneden. Shawn geeft plagend een tik op mijn achterhoofd. Ze schud haar hoofd. Ik help haar nog snel met haar andere arm. Ze trekt nog even haar T-shirt goed. ''Bedankt'' Lacht ze. Ik krab achter mijn nek. ''Ja'' knik ik lachend. Ze pakt mijn hand en trekt me de wc uit. We pakken onze jassen. 

We staan bij de balie. Ik gooi mijn sleutels wat op en neer. Ik kijk wat om me heen. Mijn blik valt op een jongen die Jessica blijft aanstaren. Ik stop met het gooien van mijn sleutels. Ik hoor Jessica steeds met Ja antwoorden tegen de vrouw achter de balie.

Hij blijft Jessica aanstaren. Hij wend zijn blik niet af. ik kijk hem met geknepen ogen aan. Ik ga dichter tegen Jessica aan staan. Ik sla mijn arm om haar schouders en trek haar tegen me aan. Puur om te laten zien dat ze van mij is. Jessica kijkt me aan en glimlacht. Ze kijkt weer trug naar de vrouw. 

''Oke fijn, ja u ook doeii'' hoor Ik Jessica voor de laatste keer zeggen. Ze pakt mijn hand vast en loopt met me weg. De jongen komt op ons aflopen. Hij stopt recht voor ons. Ik zucht geirriteerd. Het liefst duw ik hem aan de kant. 

''Hey, Jessica toch?'' 

Hij heeft ons afgeluisterd bij de balie. Fijn. 

''Ja, ken ik je ergens van?"' glimlacht Jessica. De jongen haalt zijn hand uit. '''Brandon'' begint hij. ''ken je me niet meer?'' Jessica schud overdondert zijn hand en probeert Brandon te herringeren. ''Nee sorry ik denk het niet meer Brandon''

''Ja en wij gaan weer, fijn je te ontmoeten brandon'' spot ik. Ik leg mijn hand om Jessica's middel en trek haar mee. ''Jessica mag ik je nummer!'' Roept hij na. ''Die krijg je niet!'' schreeuw ik terug. Ik hoor Jessica naast me lachen. Als we buiten zijn pak ik haar hand vast. Jessica begint harder te lachen. 

''Wat nou?'' 

''Je bent zo schattig als je jaloers bent''glimlacht ze. Ik rol mijn ogen en duw mijn lippen op de hare. 

Treat You Better Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu