17''Ik pak je Nathan!''

77 1 0
                                    

ik schud lachend mijn hoofd en zwaai ik hang op. Ik ren naar beneden en open snel de deur.

Maar daar tref ik heel iemand anders aan.

{Jessica}

''Shawn?'' Vraag. Ik zie Shawn huilend voor me staan. ''Alsjeblieft Jessica ik deed het voor Aaliyah ik wil je niet kwijt raken'' Tranen wellen weer op als ik Shawn huilend voor me zie. Ik had er altijd al een zwak voor als hij huilde. 

Ik pak zijn koude hand en trek hem naar binnen. Ik trek hem in een knuffel. Ik heb hem echt nodig. ''Alsjeblieft Jessica'' snikt hij smekend. ''Stt'' sus ik hem. Ik ga met mijn hand door zijn haar. Ik weet dat ik boos moet zijn maar ik kan hier echt niet tegen.

Ik trek uit de omhelzing en leg mijn handen op zijn wangen. ''Ik houd echt van je Shawn, maar je moet nu gaan'' ik kus hem langzaam op zijn lippen. ''Beloof je dat je morgen komt?'' Ik knik. Ik droog zijn tranen. Ik geef hem nog snel een kusje. 

''tot morgen'' fluistert hij. ''Tot morgen'' fluister ik terug. 

ik doe de deur dicht en zucht luid. Dit gaat fout. Ik hoor boos te zijn. Ik ga morgen wel met hem praten.

Ik loop naar de keuken en pak wat drinken. Als ik net mijn glas leeg heb hoor ik de bel. Dat moet Nathan zijn. 

Ik open voor de tweede keer de deur. ''Hey'' ik trek Nathan in een omhelzing. ''Kom binnen'' hij knikt maar geeft eerst de Ben Jerry ijs. Ik lach dat was ik helemaal vergeten. ''Je hebt het echt gedaan'' zeg ik lachend. ''Ja wat dacht jij dan'' Ik schud mijn hoofd en loop met hem naar boven.

Hij volgt me naar boven. Ik start Netflix op. ''Onze serie?" Ik knik lachend. Nathan is mijn andere beste vriend. Want tja Shawn was er al die jaren niet. 

Net op dat moment komt er een spannend stukje. Als ik een kussen op mijn achterhoofd voel. Ik draai me gelijk om naar de lachende Nathan. ''Die ga je terug krijgen'' Ik pak gelijk de kussen en gooi het op hem. Onze serie gaat gewoon nog verder. '

''Ik pak je Nathan!'' 

Treat You Better Where stories live. Discover now