9''Nog steeds zo geliefd over Camila''

104 1 0
                                    

  ''Niks, laat het ga naar huis'' hij wilt de deur weer dichtdoen. ''Shawn als je die deur dicht doet hoef ik je nooit meer te zien.'' dreig ik.  

{Jessica}

Zijn adem stokt in zijn keel.  Ik knijp mijn ogen dicht. ''Ik heb je niks te zeggen'' zucht hij. ''Shawn ik heb gevoelens voor je!'' komt er wanhopig uit. Hij staat stil. ''Ik niet voor jou, Ik wil Camila'' hij gooit de deur voor mijn neus dicht. ''Wat'' fluister ik. Ik zet langzaam een stap achter uit. Regenen blijft vallen. Dat een jongen mij zoveel pijn kan doen. 

Ik kon het weten. 

Ik probeer het door te dringen. Ik besluit maar een stukje te lopen. Een traan rolt over mijn wang. Meerderen rollen er. Nu weet ik het hoe het voelt. het doet pijn.  Ik ga zitten op een bankje. Ik trek mijn sweater wat hoger op. Ik mis Nathan nu vreselijk. Hij kan me troosten op een vriendschappelijke manier. 

Ik pak langzaam mijn telefoon en bel Nathan. Hij weet er van. Maar even stop ik. Meent Shawn het echt. Laat ik Camilla Shawn van me afpakken? Ik sta op en droog mijn tranen. Hij kan me niet zomaar wegzetten. Ik ga het hem  laten zien.

Ik ren terug en klop hard aan. Hij opent weer de deur. Hij zucht maar voor dat hij wat kan zeggen. Spring ik op zijn nek en druk mijn lippen vol op de zijne. Shawn zag het niet aankomen maar valt tegen de muur. Hij houd stevig mijn heupen vast.

Ik laat hijgend los.''Wie ben jij om te zeggen dat ik weg moet'' fluister ik. ''Whauw'' krijgt hij eruit. ''Nog steeds zo geliefd over Camilla'''lach ik. Hij schud resoluut zijn hoofd. ''Eerlijk gezegd wou ik jou al die tijd'' Fluister hij in mijn oor. rillingen trekken over mijn rug. Fijne rillingen.

'''Dus was meneer Mendes jaloers?" plaag ik hem. Hij grinnikt en doet de deur dicht. ''zegt die gene die over Camilla begon'' grijnst hij. Oh nee dat zei hij net niet. Ik schud mijn hoofd. ''Jij begon over Camilla'' zeg ik uitdagend. ''En Nathan dan die zoen en alles?" vraagt hij onschuldig. 

Ik pak zijn wangen vast. ''Nathan is meer een broer het was voor de grap dat weten Nathan en ik beiden en niemand kan mijn gevoelens voor jou veranderen'' Hij knikt en geeft een kusje op mijn lippen.'' Beloof je dat?" Ik knik. ''Mooi, want ik ga nu je favoriete muffin stelen die met chocolade'' Ik kijk met grote ogen toe. ''SHAWNNN !'' hij rent lachend weg. Hij weet dat ik die muffin zo lekker vind. 

Ik ren achter hem aan Hij staat in de keuken. Ik spring op zijn rug. Hij houd me goed vast bij mijn boven benen. Hij laat met een hand los en neemt een hap. ''Shawn Mendes'' pruil ik. Hij geeft me de muffin. Ik neem zalig een hap. Ik leun nu tegen Shawn zijn rug en ga door zijn haar heen.

Ik heb dit zo gemist.

Zo meteen denk k nog een hoofdstuk Joepieee :D

Treat You Better Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu