28''Oh daar heb je de ijshockey speler hoor

85 1 0
                                    

Ik wil hard gaan schreeuwen als hij een mond op mijn hand legt. Ik trap en sla overal om me heen. Ik kijk hopeloos het veld op. Ik zie voor het laatst Shawn die het veld af rent.

{Jessica}

Ze duwen me achter de stadion. Ik sta tegen een steeg aan. ''Je hebt echt mooie borsten.'' flusitert hij. Ik kijk hem kill aan. Ze hebben nog steeds mijn pols vast. Mijn ogen staan woedend. ''Durf me aan te raken!'' waarschuw ik hem. Hij betast met zijn handen mijn borsten. Ik schreeuw het uit. Tranen branden in mijn ogen. ''Laat me los!'' schreeuw ik kwaad. Ik schop hem tussen zijn benen en trek me uit hun armen. Een andere jongen pakt me al gauw vast. Hij duwt me tegen de muur. Ik kreun van de pijn. 

''Laat haar los!'' schreeuwt Shawn kwaad. Ik heb hem nog nooit zo boos gezien. Tranen springen uit mijn ogen. Hij laat me al gauw los. De jongen die ik schopte stond al weer op.

''Oh daar heb je de ijshockey speler hoor, Ze heeft mooie borsten hoor fijn dat ik ze even mocht aanraken'' dat was de druppel van Shawn. Hij slaat hem vol op zijn kaak. De jongen wrijft pijnlijk over zijn kaak.

 ''Durf haar nog een keer aan te raken en je wou dat je haar nooit had aangeraakt'' dreigt Shawn. 

''Ik zal nooit spijt hebben vriend'' Shawn schud lachend sarcastisch zijn hoofd. De jongen slaat Shawn. ''Shawn! '' huil ik. Ik loop op hem af. ''Shawn het spijt me zo '' huil ik. Shawn schud zijn hoofd. Ik val huilend in zijn armen. Cameron en Yoella komen hijgend aan. 

Cameron duwt de jongen weg. ''gaweg nu!'' schreeuwt Cameron boos. Ze lopen weg .''Wat is er gebeurd?'' vraagt Yoella terwijl ze bij me neer buigt.

''Ze betasten me'' fluister ik. In Shawn's ogen is weer woede te zien. Yoella kijkt heftig op en kijkt dan weer naar Cameron. Ze gaat naast Cameron staan. ''Wat erg voor je ik en Cameron hadden eerder moeten komen'' zegt ze teleurgesteld. Ik schud mijn hoofd en geef haar een knuffel.

''Ze hadden nooit aan me moeten komen.'' 

Shawn komt voor me staan en geeft me en kus ''De volgende keer komen ze er niet zo makkelijk van af'' fluistert hij. Ik knik en voel aan zijn kaak. ''Gaat het?'' Hij knikt en legt zijn hand op de mijne en wrijft over mijn handpalm. ''hebben ze je veel aangeraakt?'' vraagt Shawn.

''Hij kneep in mijn kont en aan mijn borsten ik sloeg hem en gaf een knietje maar de andere jongens pakte me steeds weer.'' zucht ik. Hij knikt en geeft een kus op mijn voorhoofd.

''De volgende keer word hoop ik beter'' Ik knik en leg mijn hoofd op zijn borstkas. Hij streelt mijn haar. Ik wil nooit meer zulke jongens tegen komen.

Ik eet pizza C:

Treat You Better Where stories live. Discover now