2.4''Jessica en Shawn Cute!''

52 1 0
                                    

Ik hou zoveel van haar. Ik zucht verliefd. Ze komt nu naar me toe. Ik ben blij dat het nu soort van goed is want ik kan niet zonder haar.

''Shawn kom je?'' Ik knik.

{Jessica}

Ik ga naast Yoella lopen. Ze port me in mijn zij. ''Zo dus alles weer goed met je boyfriend'' Vraagt ze grijnzend. Ik lach. ''Ja ja'' zeg ik. ''Ik hoorde jullie gesprek wel'' Ik duw haar. ''Afluisteraar!'' Ze haalt haar schouders op. ''Ik luister jou en die van Cameron toch ook niet af!''

''Dat is maar goed ook'' zegt Cameron lachend. Ik schud mijn hoofd.

We lopen door de douane. Alles is goed dus we lopen verder. 

~~~~

We lopen het vliegtuig in. Ik zit naast Yoella en Yoella weer naast Cameron. Ik zit gelukkig bij de raamkant. Als we net zitten pak ik mijn telefoon en scroll door mijn lijst met muziek. Als ik wat wil vragen aan Yoella trek ik mijn wenkbrauw op. Ze zitten heftig te zoenen. Ik kuch ongemakkelijk en ga wat meer naar het raam zitten. Ik haal mijn muts van mijn hoodie over mijn hoofd. 

Ze hebben het niet door. Ik schud mijn hoofd. Iedereen moet natuurlijk mee kunnen genieten. Ik kijk door mijn lijst heen. Heel vaak Shawn. Ik lach in mezelf. Wat mis ik hem. Ik zou zijn lippen op de mijne willen voelen. Het is te lang geleden. Ik zet Shawn op. Ik hoor Shawn door mijn koptelefoon komen. Zijn mooie stem.

Yoella schud me wakker. Ik ben dus blijkbaar in slaap gevallen. Ik open mijn ogen. Ze trekt me mee. Ik neem mijn koffer mee. Yoella en Cameron ook. We halen onze bagages op. Ik kijk om me heen. Zal Shawn hier staan? 

Voor ik weet zie ik Shawn staan met twee beveiligers naast hem. ''Shawn!'' tranen vliegen in mijn ogen. Ik ren naar hem toe en spring in zijn armen. Fans die er staan. Roepen ''Ah'' Cute''

Tranen rollen uit mijn ogen. ''Shawn ik heb je zo gemist'' Snik ik. Hij wrijft geruststellend over mijn rug. ''Ik jou ook lieverd.'' hij kijkt me aan. Hij drukt zijn lippen vurig op de mijne. Niet boeiend dat er paparazzi staat. Natuurlijk komen we nu in tijdschriften te staan. Maar het maakt niet uit. Niemand kan dit moment verstoren. 

Als er meer fans komen. Laat hij langzaam los. Zijn handen liggen nog op mijn wangen. Yoella en Cameron zijn al naar de Auto toe gerent omdat daar ook veel fans op kwamen. Iedereen begitnt met schreeuwen. ''Jessica en Shawn Cute!'' roept een fan weer. Overal worden er foto's gemaakt

Ik lach. Hij knikt naar de beveiling we lopen hand in hand naar de auto. De bagages liggen er al in. Mijn dag kan niet meer stuk.

Treat You Better Where stories live. Discover now