Hoofdstuk 26

40 9 1
                                    

Joost p.o.v.

Langzaam werd ik wakker. Link lag naast me te slapen. Ik gaf hem voorzichtig een kus om hem niet wakker te maken. Ik pakte mijn telefoon en appte Harm vanwege de bruiloft vandaag. Zenuwachtig stond ik op en maakte eerst Link wakker. 'Goedemorgen schoonheid,' zei ik. Link rekte zich uit en zei:' Goedemorgen.' 'Zenuwachtig?' vroeg ik toen ik. Link knikte en pakte ook wat kleding. Onze smokings lagen al bij de plek waar we moesten omkleden. We gingen ontbijten en daarna was het zover. We liepen naar de auto op weg naar het gebouw waar we zouden trouwen.

Ik bekeek mezelf nog één keer in de spiegel. Harm legde een hand op mijn schouder en zei:' Het komt goed.' Sinds dat Harm en Jeremy onze buren waren, trok ik veel meer met Harm om... Misschien omdat ik soms heel jaloers was op Jeremy, omdat hij overal zo zeker over was. Bij Harm kon ik veel meer mezelf bij en hoefde ik niet bang te zijn dat er iemand was die er commentaar op moest hebben.

'Zou u ook, de heer Joost Bouhof steunen in alle zware tijden?' vroeg de trouwambtenaar. 'Ja...' zei Link. 'Dan mogen u nu elkaar kussen.' Ik kuste Link en ik hoorde geklap. Tranen stonden in mijn ogen. Ik liet Link los en keek de zaal rond. Ik was blij dat ik mijn leven kon spenderen met deze leuke jongen.

Bij Harm en Jeremy ging het hetzelfde... I know, kort... Alleen het is echt moeilijk om dit te schrijven!
K?
BYE!! Tot de eindes!!

Vluchtten #2 {Voltooid}Where stories live. Discover now