Alıntı

23.5K 1.9K 259
                                    


BERDEL

ALINTI

NOT: Şimdiye kadar  en sevdiğim Alıntı oldu. Bölüm az önce bitti sadece düzenleme kaldı. Arızalı'yı yayınladıktan sonra hemen atacağız.:):):) Keyifli okumalar.:):)

"Reven..Revenk... sen sen başka.." sesi titreyen kadın kocasına doğru bir adım daha atarak burnunu gömleğine bastırdı. Yabancı bir koku... Yabancı koku burun deliklerinden içeri süzülürken titreyen ellerine hâkim olamadı.

"Başka bir koku var sende?"

Revenk'in atan damarları dahi donmuştu.

"Ne..ne kokusu Evin?"

"Yalan söyleme Revenk, başka bir kadın kokuyorsun. Sen kokmuyorsun!" diye bağırdı.

"Evin saçmalama iyi misin sen?"

Kocasının omzuna hızla bir yumruk indiren Evin bu sefer daha yüksek sesle bağırdı. "Seni babama söylerim. Başka bir kadınla olmuşsan yemin ederim seni babama söylerim. Öldürür seni hemen orada."

Mutfakta yemek yapan Mizgin, Evin'in sesini işitince elindeki bıçağı bırakmadan mutfaktan koşarcasına çıkıp salona ulaşmıştı.

"Ne oluyor?" duyduğu sesle Mizgin'in arkasında olduğunu anlayan Evin arkasına dönmeden Mizgin'in duyacağı seviye de ona acıyla itiraf etti.

"Revenk başka bir kadın kokuyor Mizgin. Yemin ederim onun kokusu değil bu." Sesi hala titriyordu. Şaşkınlıklar içerisinde onu izleyen kocasını görseydi, b tepkileri vermekten kaçınır mıydı? Şuan düşündüğü tek şey Revenk ve başka bir kadındı.

Şaşkınlıktan kendini savunamayan adam öylece ortada kalmış gibiydi.

Duyduklarıyla gözlerini hızla Revenk'e çeviren Mizgin iki adımda yanına varmış elinde duran bıçağı gözlerine sokarcasına yakınında tutmuştu.

"Sen canına mı susadın?"

"Mizgin, kendinize gelin isterseniz ne kadını ne kokusu?"

"Bilemem karın başka kadın başka koku diyor. Ondan daha iyi kimse kokunu bilemez. Başka bir koku aldığına göre ya açıkla ya da Yadê Piroz'u ararım. Yemin ederim duyduğu anda imanın verdiği güçle birkaç saat içerisinde burada olur."

"Allah'ım sen akıl fikir ver." bal sarısı gözleri öfkeden karardı. "Ne kokusu ulan ne kokusu?" iki kadına doğru boğazı yırtılırcasına bağırırken korkudan Mizgin ile Evin bir adım gerilemişlerdi.

Lakin elinde ki bıçağı geri çekmedi Mizgin.

"Sana başka birisi kokuyorsun dedim Revenk aptal mıyım ben?"

"Revenk Şahmaran sen Evin'i aldattın mı aldatmadın mı?" Mizgin soruyu en sert üslubuyla sorarken evin dış kapısı açılmış Rezan ile Siyabend keyifli bir şekilde giriş yapmışlardı. İki adamın elinde olan paketler aynı hızla yere düşerken gözlerinin gördüklerine inanmamayı tercih etmişlerdi.

Mizgin, Evin'i arkasına almış kardeşine bıçak çekiyordu. Gördükleri Rezan için bir kâbustu. Siyabend ağabeyine dönerken acı bir tonda seslendi.

"Abi kardeşimi öldürüyorlar."

BERDELHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin