Alıntı

82.3K 3.6K 271
                                    


BERDELALINTI


Elindeki kuru kayısıları iştahla ısırıp midesine indirdi. Odanın kapısını açtığı gibi içeri girdi. Kocası tekli berjerde kucağında laptop ile iş başına geçmişti. Mizgin hınzırca dudaklarını ısırdı. Ağzındakini gülümsemekten çiğneyemeyen kadın kocasına doğru yürüdü. Kucağındaki laptopu usulca alarak kocasının anlamsız bakışları arasında yan tarafındaki zigon sehpaya bıraktı. Gülümsemesini silmeden Rezan'ın tek dizine oturdu.

"Kilomu tart bakalım."

Rezan elindeki kayısıya baktı. Yemekten vazgeçmediği kuruyemiş yine midesine iniyordu. Gözleri ardından dudaklarına döndü. Ağzındakini yutarken tebessümlüydü. Rezan dudağını ısırdı.

"Liflerim koptuğuna göre sanırım bir 95 kiloya çıktın."

Dudağındaki gülümsemesi aniden solan kadın avucundaki kayısıyı ezercesine sıktı. "Karnımda senin meyven var, onunda bir ağırlığı vardır herhalde."
Rezan titrek sesini zevkle dinledi.

"Kelebeği karnındaki bebeğimize terfi ettim. O şimdi bir kelebek kadar hafif."

Mizgin'in siniri yerini aniden gözlerinde biriktiren yaşlara bıraktı. "Ya ben neyim şimdi?"

"Sen..." kahkahasını bastırdı. "Sen Mizgin..."

Not: Deli aşık çiftimizden alıntı geldiii. Ne dersiniz Rezan Mizgini neye terfi etmiştir? Ben meraklandım şimdi. :))) Bölüm bittiği gibi elinizde. Tuz Kralın Kızından yen alıntı geliyor haberiniz olsun.

Multimeydayı gördünüz mü? Azad Cengiz İzmir'in güzel duvarında Mizgin'i yaşatmış. Harika bir şey ya. Deli kadın her yerde. :D

BERDELHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin