ALINTI

85.1K 3.5K 907
                                    


BERDELALINTI


İşini bitirdikten sonra bardağı yerden alarak erzak odasından çıkarken gördükleriyle kalbine yumruk yemiş kadar oldu. Rezan bahçede kolları arasında döndürdüğü küçük kızla kahkaha atarken Sedef elinde ki telefonla onları videoya çekiyordu.

"Yine aile gibiler." Dedi kendi kendine.

Kocasının onu fark etmesi için elindeki bardağı yere bırakan genç kadın şaşırmış numarası yaparak ağzını açtı. Rezan yere düşen bardak sesiyle arkasına dönünce karısının yerden cam kırıklarını topladığını gördü.

Küçük kızı kucağından indirip karısına doğru ilerledi. Bu sakarlıkla elini kesmesi muhtemeldi. Mutfağa doğru seslenerek birilerinin gelmesini istedi ve karısının kolundan tutarak doğrulttu. Nitekim Mizgin kolunu hiddetle kurtarmış kırılganlıktan uzak öfkeyle kocasına bakmıştı.

Rezan öfkeli kadına bakarken konuşmadı. İkisinin çıtı çıkmadı. Çünkü ikisi de suçluydu. Aslında en çok suç Mizgin de idi.

Bir şey demeden önce Sedef'e sonra küçük kıza baktı. Sedef kızını kucağına almış gülerek çektiği lanet videoyu izletiyordu. "Bak baba sana neler yapıyor." Mizgin sakin olmaya çalışarak tekrar kocasına baktı. Adımlarını ondan uzaklaştırırken duyacağı bir sesle konuştu.

"Uzak kalmak bize çok yakışıyor!"

Not: Ey Ahaliiii alıntımız geldiii. Kıymetimi bilin bölümü erkenden yazdım yarın akşam gönderiyorum. Bununla idare edin, sizleri seviyorum.. :* :*

 Multimedyada Parti kuran üç adayımız var. Nefes nefese kapışan ve birinciliği kapmaya çalışan karı koca seçimler yüzünden ayrı saflara düştü. Ve onları geride bırakmak isteyen bir adet Koçbar erkeği. Oylarınız Kelebekler Partisi Başkanı Mizgin'e mi yoksa Öküzlerbaşı Partisi Rezan'a mı yoksa Panda Partisi Başkanı Robin'e mi?  :D :D 


Evet deyin ve adayınızı seçin. :D 

BERDELHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin