Alıntı

97K 4.6K 572
                                    


BERDEL

ALINTI

NOT: Bir alıntı atarak sizleri sevindireyim heyecanlandırayım mutlu ettireyim dedim. Güzel bir alıntı geldi hadi yine iyisiniz. :D Bölüm bittiği gibi gelir merak etmeyin canımıniçi okurlarım. Oda en kısa zamanda olur inşAllah. Keyifli Okumalar. :))))

Kucağındaki kadına gözlerini bir kez daha çevirdi. Yüzündeki ifadeyi görünce bir bombanın daha geleceğini anlamıştı. Mizgin ne zaman bu muzır ifadeye takılsa olan Rezan'a oluyordu.

"Hatırlar mısın bir Rezan vardı?"

Karısının yanağında gezinen elleri Rezan Ağayı mayıştırıyordu. Derin bir nefes vererek sorusuna soruyla yanıt verdi. "Nasıl bir ben var mışım?"

"Kendini beğenen egoistin biriydi. Herkesten daha üstün sayardı kendini. Bir sarsılmaz olurdu herkesi peşinden koşturduğuna inanırdı. Kadınların kalbini kırardı. Onlara yüz vermeyen ağır adamdı. İnanır mısın kader bir gün bu adamın kalbinden vurdu. Mizgin diye bir kadın girdi hayatına."

Rezan'ın kaşları ağır ağır çatılıyordu. Kocasını bu kadar kötüleyen kadının kendini öveceğine adım gibi emindi.

"Ama nasıl bir kadın? Harika ötesi, ultra mükemmel, şen şakrak, iyilik elçisi, konağın gözbebeği. Rezan olacak acımasız kocası onu başta sevmese de kırsa da üzse de sonra âşık oldu. Ona tutulup kaldı. Mizgin ona kafa tutan cesaretli bir kadındı. Silah çekecek kadar gözü karaydı..."

Rezan'ın eğlenen ifadesi sertliğe bürünüp karısına kızgın bir bakış attı. "Burayı es geçsek iyilik elçisi?"

Dudağını ısıran kadın gözlerini kırpıştırdı. "Tamam burada bitiriyorum. Yeniden başlayım mı?"

Rezan düşünür gibi yaptı. "Beni yerden yere vurup kendini yüceltmediğin sürece evet."

_�[m�N5


BERDELHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin