ALINTI

88.6K 4.2K 449
                                    

BERDEL ALINTI

"İyi misin?"

"Bu soru çok basit olmaya başladı."diye cevaplarken sesi hiç olmadığı kadar tonsuz ve sakindi. Bakışları odak noktasını korurken kollarını karnına bastırarak sessizce konuştu.

"İyiyim desem iyi mi olacağım?"

Karısının yüzüne çöken hüzün cılız ışığın altında parlıyor içler acısı bir hal alıyordu. "Mizgin olanları gördün." İlk cümle bu olmuştu. Bir açıklama yapmaya karısının gördüğü gözleriyle başlamıştı.

Şahadete kalkan işaret parmağını odanın tavanına doğrulttu. "Gökyüzüne söyle ne söyleyeceksen. Kelebeğin orada." Titreyen sesi duyulmuş soğuk ton kaybolmuştu.

Hastanede 'Git' diye kovduğunda kelebeğini öldürmemiş miydi? Gözünün içine baka baka 'Yapma' dediğinde onu duymazdan gelen kocası değil miydi? Neyin açıklamasını yapıyordu?!

"Gökyüzüm acıyor..." Ses tonunda ki çaresizliği Mizgin ilk defa alıyordu. Rezan Şahmaran; hiçbir vakit yıkılmayan, yıkılmayacağını bildiği adam biçare yanında oturuyordu.

"Beni yalnızlığa alıştırıyorsun. Kalbin kalbime fazlalık geliyor."

Not: Okul arifesinde bir alıntı atalım dedik. Yarın bölüm gelecek sizlere. Eğer bakın eğer kısmetse yarın gelecek. Şimdi düzenlemede. Alıntıyı okuyun canlarımın içleri. Bol bol vote ve yorum istiyorum ama. Bol bol atın biricik parmaklarınız yorulmaz. Ve yarın akşama gelecek bölümde deliye dönün. Ha ha çok acımasızım biliyorum. :D Okullar yarın başladığı için bu akşam bölüm atmadım. Aklınızın kalacağını biliyorum. Dehşet bir bölüm sizlere geliyor çünkü. Üstelik sonu felaket. Rehavete kapılmayın relax olun. Sonu mu diyeceksiniz.. ımm ımmm hadi oda okuduğunuzda kalsın. Mis gibi alıntı geldi. Görüşürüz kediciklerim.. :) :)

Kp4᫯


BERDELHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin