ALINTI

39.7K 2.4K 474
                                    


BERDEL

ALINTI

NOT: Pasaj arasına yorum bırakmayı unutmayın. Keyifli okumalar. :))

"Sen kim oluyorsun da ona yol veriyorsun? Hayır, anlamıyorum niye yol veriyorsun? Sana ne..sana ne oluyor? Kocaman yol, istediği yerden gitsin sana ne?" Hiç nefes almadan atarlanan kadın kocasının yüzüne doğru bağırıyordu. Koltuğuna yaslanarak kollarını göğsüne kavuşurdu. "Hah tabi güzel kadın ya beklemesin yol verelim. Centilmenliğiniz sadece güzel kadınlara işliyor tabii. Oh ne güzel."

"Bebeğim..abartmasak.." genç adam sakin kalmaya çalışarak yola bakıyordu. Evet yaptığı hataydı karısının yanında başka bir kadına yol vermişti. Ama hayatı üzerine yemin edebilirdi ki arabadakinin kadın olduğunu fark etmemişti bile.

"Ha ben abartıyorum. Aaa çok özür dilerim, abarttığımın farkında değildim. Canını mı sıktım?"

"Güzelim.. Cansu'm yemin ederim kadın olduğunun farkında bile değildim." Kırmızı ışıkta duran arabayla karısına dönen genç adam gülümsemeye çalıştı. Güven veren bir gülümseme. Ama kadın bunu yememişti. Yemezdi.

"Birde..birde gözümün içine baka baka görmedim diyorsun. Pes Selim vallahi billahi pes." Bu sefer alıngan bir tavırla kafasını pencereye çevirdi.

Arka koltukta oturan Rezan ve Mizgin gözlerini kocaman açmış pür dikkat karı kocanın tartışmasını dinliyordu. Rezan Ağa telefonundan maillere bakıyor Mizgin ise Can kulağıyla hemcinsini dinliyordu.

Rezan'a doğru hafifçe eğilerek kısık bir seste konuştu. "Benden daha beterleri de varmış."

"Senden beterini daha görmedim." Yaptığı onca alametin üstünde bir de başka kadınları kendinden daha mı beter görüyordu?

Kıkırdayan Mizgin bu sefer adını seslendi. "Rezan.."

"Efendim.."

"Allah size sabır vermiş meremin.."

Şaşkınlığını saklamayan Rezan bunu anlamasına sevindi. Gerçi çok geçmeden bir vukuatıyla bu tezini çürütürdü de neyse. "Hayret hak verdin yani."

"Evet evet hak verdim. Yemin ederim şeytanmışız haberim yokmuş." Bir kez daha kıkırdarken ona dönen sinirli gözlerle tebessümünü genişletmişti.

"Sen haklısın Cansu, o kadına yol vermemeliydi."

Karısına şiddetli dönüşte bulunan Rezan, sert sesiyle "Mizgin." Diye uyardı.

BERDELHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin